2777
2789
عنوان

من دیشب خواب عجیبی دیدم

145 بازدید | 11 پست

تو خواب احساس کردم یه موجود عجیب کنارم هست ک ناخودآگاهم فکر میکنم شیطانه اما من نه میتونم حرف بزنم نه حتا تکون بخورم بعد شروع کردم تو دلم صلوات میفرستادم خیال خودم بلند صلوات میفرستادم اما من اصلن قدرت تکلم نداشتم با هر باری ک صلوات میفرستادم دستم بلند میشد میخورد تو صورت کسی ک روبه روم بود ولی من نمیدیدمش اون شیطانم با هربار سیلی ک بهش میزدم هی دور تر و دور تر میشد وقتی خیلی دور شد چهرش دیدم تو افق محو شد تعبیرش چیه؟ خودم احساس میکنم خیلی گناه میکنم بخاطر گناهامه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صلوات بیشتر بفرس هر روز قرآن خیلی بخون 

حتما از خدا دور شدی که این خوابو دیدی

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خدا واسه هر انسانی شیاطینی قرار داده شما هرچقدر توبه کنی کارنیک انجام بدی همون ضربه ها توخواب به شیطانه پس توجهتو بیشترکن حقیقت رو در خواب بهت نشون دادن

باید هیچ گناهی نکنی به مرور کم و کمترش کن

توبه کن

کار نیک

و ثواب

و کم کم شیطان راحذفش کن باکارای خوبت 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

اره دقیقن یادم نمیاد اخرین بار کی قرآن خوندم حتا نماز هم همیشه نمیخونم😔😔

عزیزم هروز شده حتا یه صفحه قرانو بخون شاید ده دقیقه وقتتو بگیره

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خداروشکر که خدا دوستت داره و با این خواب بهت تلنگر زده ...عاقبت بخیر بشی گلم

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

هرگناهی انرژی منفی داره و انرژی منفی شیاطین رو تغذیه میکنه وقتی گناه میکنیم داریم خوراک به شیطان میدیم و وقتی قدرت بهشون دادیم مسلمه میان توخواب اذیتمون میکنند پس تنها راه چیه؟گناه نکردن تاانرژی منفی ندیم

برعکس یسری کارا انرژی مثبت دارن

نماز غسل طهارت وضو توبه قرآن صلوات دعا زیارت ائمه حجاب قطع رابطه بانامحرم نیکی و احسان به والدین ازدواج در سن کم که مانع گناهه ایناهمش خیرن و مثبتن

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

هرگناهی انرژی منفی داره و انرژی منفی شیاطین رو تغذیه میکنه وقتی گناه میکنیم داریم خوراک به شیطان مید ...

اینارو همرو انجام دادم و میدم اما برا نماز کوتاهی میکنم‌

اینارو همرو انجام دادم و میدم اما برا نماز کوتاهی میکنم‌

خب همین یه کار هم خیلیه چون نماز اصل دین ماست عزیز

خوب خواب واضحه ، در خواب نشان داده شده با گناه شیطان نزدیکت شده و با صلوات سیلی محکمی بهش زدی ازت دور شده ،خدا چه خوب نشون می ده معنویات  و نماز و دعا خواتدن شیطان رو ازمون دور می کنه ولی ما در عالم بیداری چشم بصیرت نداریم که ببیتیم ،مثل فیلم او یک فرشته بود  وقتی شیطان تسبیح صلوات رو می دید می ترسید و محو می شد 🥲