2777
2789
عنوان

من دیشب خواب عجیبی دیدم

142 بازدید | 11 پست

تو خواب احساس کردم یه موجود عجیب کنارم هست ک ناخودآگاهم فکر میکنم شیطانه اما من نه میتونم حرف بزنم نه حتا تکون بخورم بعد شروع کردم تو دلم صلوات میفرستادم خیال خودم بلند صلوات میفرستادم اما من اصلن قدرت تکلم نداشتم با هر باری ک صلوات میفرستادم دستم بلند میشد میخورد تو صورت کسی ک روبه روم بود ولی من نمیدیدمش اون شیطانم با هربار سیلی ک بهش میزدم هی دور تر و دور تر میشد وقتی خیلی دور شد چهرش دیدم تو افق محو شد تعبیرش چیه؟ خودم احساس میکنم خیلی گناه میکنم بخاطر گناهامه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات بیشتر بفرس هر روز قرآن خیلی بخون 

حتما از خدا دور شدی که این خوابو دیدی

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خدا واسه هر انسانی شیاطینی قرار داده شما هرچقدر توبه کنی کارنیک انجام بدی همون ضربه ها توخواب به شیطانه پس توجهتو بیشترکن حقیقت رو در خواب بهت نشون دادن

باید هیچ گناهی نکنی به مرور کم و کمترش کن

توبه کن

کار نیک

و ثواب

و کم کم شیطان راحذفش کن باکارای خوبت 

🌿 🌱🪻

اره دقیقن یادم نمیاد اخرین بار کی قرآن خوندم حتا نماز هم همیشه نمیخونم😔😔

عزیزم هروز شده حتا یه صفحه قرانو بخون شاید ده دقیقه وقتتو بگیره

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خداروشکر که خدا دوستت داره و با این خواب بهت تلنگر زده ...عاقبت بخیر بشی گلم

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

هرگناهی انرژی منفی داره و انرژی منفی شیاطین رو تغذیه میکنه وقتی گناه میکنیم داریم خوراک به شیطان میدیم و وقتی قدرت بهشون دادیم مسلمه میان توخواب اذیتمون میکنند پس تنها راه چیه؟گناه نکردن تاانرژی منفی ندیم

برعکس یسری کارا انرژی مثبت دارن

نماز غسل طهارت وضو توبه قرآن صلوات دعا زیارت ائمه حجاب قطع رابطه بانامحرم نیکی و احسان به والدین ازدواج در سن کم که مانع گناهه ایناهمش خیرن و مثبتن

🌿 🌱🪻

هرگناهی انرژی منفی داره و انرژی منفی شیاطین رو تغذیه میکنه وقتی گناه میکنیم داریم خوراک به شیطان مید ...

اینارو همرو انجام دادم و میدم اما برا نماز کوتاهی میکنم‌

خوب خواب واضحه ، در خواب نشان داده شده با گناه شیطان نزدیکت شده و با صلوات سیلی محکمی بهش زدی ازت دور شده ،خدا چه خوب نشون می ده معنویات  و نماز و دعا خواتدن شیطان رو ازمون دور می کنه ولی ما در عالم بیداری چشم بصیرت نداریم که ببیتیم ،مثل فیلم او یک فرشته بود  وقتی شیطان تسبیح صلوات رو می دید می ترسید و محو می شد 🥲