2777
2789
عنوان

خانم ها ی لحظه بیایید

110 بازدید | 6 پست

سلام خانوما پسرم۸ ماهشه امروز اصلا غذانخورده هرروز چندوعده بهش میدادم با اشتهامیخورد امروز فقط شیرمیخوره بعدسکسکه میکنه یعنی سیرمیشه وقتی سکسکه میکنه میترسم لاغرشه اخه امروز ی خانمه دیدش گفت پسرت لاغز شده منم خیلی رووضنش حساسم دق کردم خودمم از حرف خانمه اشتهام کم شده😖

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون در میاره..

شایدم به قدش داشته فکر می کنی لاغر شده ..

بعدشم بچه هست دیگه یه مدت خوش اشتها میشه و یه مدت بی دلیل بی اشتها میشه ..کاملا طبیعی هست و غصه نداره ، از منی که مادر پر استرس و همیشه نگرانی  بودم و هستم بشنو 😉 

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

آدم بزرگا اشتهاشون متغیره چه برسه به بچه 😊

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها