2777
2789
عنوان

کسانی که بی حساب وارد بهشت میشوند

494 بازدید | 32 پست

اصول کافی ج : ٣ ص : ۱۹۱ رواية : ۸ علی بن الحسين عليهما السلام فرمود: چون خدای عزوجل همه مردم را گرد آورد در روز قیامت ) یک جارچی برخیزد و بآواز یکه مردم بشنوند گوید دوستی کنان برای خدا کجائید؟ جماعتی از مردم برخیزند بآنها گفته شود بدون حساب بسوی بهشت روید. فرشتگان به آنها برخورند و گویند کجا؟ گویند بسوی بهشت بدون حساب ، گویند شما چه صنفی از مردمید؟ گویند: ما دوستی کنان برای خدائیم ، گویند اعمال شما چه بوده ؟ گویند برای خدا دوستی میکردیم و برای خدا دشمنی می ورزیدیم گویند: چه خوبست پاداش اهل عمل ا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی دعا نویسانی که ادعا میکنند اجنه سفلی و کافر دارن و چیز مثبتی نیست

ببینید یه دعا نویسه به همسرم گفته که یکی براتون دعا نوشته که زندگی خوبی نداشته باشید شوهرم برگشته به ۱۰سال قبلش اخلاقش کلا الانم دنبال یه لباس میگرده واسه اون سالها آیا این امکان داره

ببینید یه دعا نویسه به همسرم گفته که یکی براتون دعا نوشته که زندگی خوبی نداشته باشید شوهرم برگشته به ...

دعا نویسا همین چیزارو میگن اکثرا حتی ممکنه اجنه ای خودشو شبیه به یکی از افراد فامیل کنه بیاد بگه اره براتون دعا زدن ولی باور نکنید حتی اگه زده باشن یه پیجی بهتون میدم کلی راهکار باطل سحر داره کمکتون میکنه

ببینید یه دعا نویسه به همسرم گفته که یکی براتون دعا نوشته که زندگی خوبی نداشته باشید شوهرم برگشته به ...

در یوتیوب

https://youtube.com/@ostadkaveh110?si=53CNG2GoGKgz-cLG

در تلگرام

https://t.me/ostadkavehchanel

در اینستاگرام 

https://www.instagram.com/ostad_kaveh72/#

دعا نویسا همین چیزارو میگن اکثرا حتی ممکنه اجنه ای خودشو شبیه به یکی از افراد فامیل کنه بیاد بگه اره ...

دارم دیوونه میشم برای این کار از بچه ی ۵سالم استفاده کردن بعدش بچه تب کرده 

عالی...ممکنه با مثال اعمال شرح بدین!!!

منظور اینه کسانی که مبنای زندگیشون رضای خداست

چه دوستیشون چه دشمنیشون چه ببخشش و چه کار نیکی که انجام میدن

مثل جمله شهید همت که میگفت اگر میخواهید خدا عاشقتان بشود هر کاری میکنید برای رضای او بکنید قدم برمیدارید برای خدا باشد راه میروید برای خدا باشد

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
ببخشید شما به موکل اعتقاد داریدتورو بهخدا خیلیرحیاتیه جواب بدید

موکل هست 

ولی سفارش اکید میکنم اصلا سمت دعا نویس نرو

اونا کار درست نمیکنندبرعکس کار رو گیر میندازند

از طریق دین سحر. رو باطل کن

دارم دیوونه میشم برای این کار از بچه ی ۵سالم استفاده کردن بعدش بچه تب کرده

بله موکل وجود داره طلسم و دعا هم وجود داره . 

باطل السحر۱
بعد از نماز صبح ۵۳ بار ایه ۶۵ یس بخونین . به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا . بلافاصله بعدش ۱۱۰ بار ذکر ( یا قَهّار ) به نیت غلبه بر دشمن

بعد از نماز عصر ۵۳ بار اخرِ ایه ۱۷۱ بقره ( صم بکم عمی فهم لا یعقلون ) رو میخونین به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا . بلافاصله بعدش ۱۱۰ بار ذکر ( یا رَغیب ) به نیت غلبه بر دشمن قوی

بعد از نماز عشا ۵۳ بار ایه ۲۱ مجادله به نیت باطل شدن سحرو جادو و دعا و بلافاصله بعدش ۱۱۰ بار ذکر ( یا شَدید ) به نیت به شدت مغلوب کردن دشمن بخونین

به مدت سه هفته . همه ی این ها رو که نیت میکنی برای خودت و شوهرت و بچت باشه نیتت . یعنی برای هر کدوم نیت کن که برای خودتو همسرتو بچه ت میخونی !
--------------
باطل السحر۲
قبل از نماز مغرب و بعد از نماز عشا بخونید :
به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا و دفع ظلم ظالمین و دفع چشم زخم و دفع جن زدگی و دفع حسادت حسود از خودتون همسرتون و فرزندانتون
( صلوات . سوره توحید . سوره فلق . سوره ناس . سوره توحید . بسم الله الرحمن الرحیم یا اللهُ یا رحمانُ یا رحیم یا ربَّ العالمین اِهدِنا الصِراطَ المُستَقیم . صلوات )

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه