2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارمم

70 بازدید | 10 پست

اولا اینکه من تازه اومدم اینجا امیدوارم کمک حال هم دیگه باشیم 

من ۱۶ سالمه بخاطر رفیق ناباب افتاد توی سیگار و سیگاری و گل و عرق و…

کسی که تا حالا تجربه داشته میشه بگه چیکار کنم از این وضعیت در بیامم نگران ایندمم..ولی اشتباهی کردم که تا اخر عمر زخم رو روحم میمونه

اول اینکه با اون کسایی که به اینجا رسوندنت قطع رابطه کن خیلی جدی 

دوم اینکه تصمیم قطعی بگیر میخوای درست بشی یا نه 

و در آخر قرص خواب بخر و بخور تا راحت کنار بزاریش و خوابت بیشتر بشه تفریح سالم قهوه بخور و...

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه با اون کسایی که به اینجا رسوندنت قطع رابطه کن خیلی جدی دوم اینکه تصمیم قطعی بگیر میخوای در ...

قطع رابطه کردم نزدیک ۳ ماهی هست 

قرص خواب میخورم ملاتونین و این چیزا الان گل و اینارو گذاشتم کنار ولی این سیگار لامصب و نمیدونم چیکارش کنمم

قطع رابطه کردم نزدیک ۳ ماهی هست قرص خواب میخورم ملاتونین و این چیزا الان گل و اینارو گذاشتم کنار ولی ...

به جاش خوراکی مورد علاقتو بخور همین که تا اینجا اومدی عالیه و دمت گرم هر وقت دلت خواست سیگار بکشی ذهنتو مشغول کن با هر کاری که بیشتر دوست داری مثلا خوردن خوراکی که دوست داری تخمه خوردنم خیلی خوبه برای ترک سیگار چون سرگرم می‌کنه ولی ارادت مهم تره تو باید مغزتو کنترل کنی نه اون تو رو 

به جاش خوراکی مورد علاقتو بخور همین که تا اینجا اومدی عالیه و دمت گرم هر وقت دلت خواست سیگار بکشی ذه ...

ممنونتم واقعا ایشالا بتونم این کوفتیارو بزارم کنار و دوباره بتونم به فوتبالم ادامه بدمم چون از وقتی این اشغال اومده تو زندگیم فوتبالم نابود شدهه

ممنونتم واقعا ایشالا بتونم این کوفتیارو بزارم کنار و دوباره بتونم به فوتبالم ادامه بدمم چون از وقتی ...

اگه خودت بخوای می تونی شک نکن موفق باشی