2777
2789
عنوان

سلام خدا قوت بازم وقت نماز شب شد

169 بازدید | 24 پست

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. وقت نماز پرفضیلت شب هست. برخلاف نمازهای دیگه بهترین وقت خوندنش آخر وقت هست یعنی قبل از اذان صبح.

وقت دعاست برای همه گرفتاران بخصوص مردم مظلوم فلسطین

یا علی مولا علیه السلام 

بسم الله. پاک باش و خدمتگزار ! یا علی مولا علیه السلام. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر حاجت روا دعا کن خانوادم ارثمو بدن و دیگه نبینمشون

ان شاءالله اونچه که به صلاح هست نصیبتون بشه

التماس دعا هیرومن

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

واای اتفاقا از سر شب میگم بخونم بخونمولی تنبلیم میاد و حس میکنم روزیم نیست🥲

وقت زیادی نمونده. بسم الله.

اتفاقا قضای نماز شب رو می تونی بجا بیاری

برای منو پسرم دعا کنین لطفا 

نگار ‌ . محمد جواد مرسی 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛