2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی کتکم زد جلوبچه کوچیکم

350 بازدید | 28 پست

بچم کوچیکه ۷ماهش گریه میکردشوهرم بغلش کنه شوهرم داشت شام میخوردسرش توگوشیش بودگفتم بچه داره گریه میکنه شامتوخوردی پاشوبچه روبگیرتورومیخوادپلاستیک کنارش بود پرت کرد طرف من بچه روپام بود شیشه توپلاستیک بودخوردتو پابچه گریه کرد منم دادزدم چراپرت کردی شیشه توش بودپابچم دردگرفت بچه جیغ میزداومدبچه روگرفت ازمن کلی کتکم زدجلوبچه منم فوش دادم اونم فوش دادب خودم وخونوادم چرابچه اوردی منن گفتم تو نمیتونی خودتوکنترل کنی ب من میگی خیلی بچم ترسید فردا میخوام برم خونه بابام دیگ نمیخوام اینجاباشم میخوام ازش جدابشم اون هفته خیلی کتکم زد بچم فقط اشک میریخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تو نباید داد میزدی ک پا بچم درد گرفت . ولی اگه از اول دست بزن داشت واقعا بچه اوردن بزرگترین اشتباه زندگیتون بوده

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
مگه بچه نمیخاست خودش ؟ک گفته چرا بچه آوردی ؟

میخواست یعنی میخوادبگه توک اینجوری چرابچه اوردی درصورتیکه خداشاهده خودش پرت کرد عصبی شدکتک زد مقصراون بود

بچه هفت ماهه که این چیزا رو فکر نکنم درک منهغ

عزیزم واقعا روش تاثیر میذاره 

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
میخواست یعنی میخوادبگه توک اینجوری چرابچه اوردی درصورتیکه خداشاهده خودش پرت کرد عصبی شدکتک زد مقصراو ...

فردا بری خونه بابات شرایط بهتر نمیشه . 

هیچوقت نرفتی مشاوره ؟ مشخصه خیلی باهم مشکل دارید 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....