2777
2789

امشب بدجوری به فکرش افتادم که چقدر بده که میمیرم و دیگه کسایی که دوسشون دارم رو نمیتونم بقل کنم ببوسم و حتی باهاشون حرف بزنم🖤

الان اگر یک دقیقه نفس نکشم نمیتونم چجوری قراره کلا نفس نکشم و برم جای تاریک بدون تنفس 

تنها

مرگ برای کسی که همه رندگیش دو درد کشیده و زجر کشیده خیلی زیباست

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا فکر میکنیم بعد مرگ ما. به فنا میریم وبه سوی هیج؟

مابرمیگدیم به اصل خودمون پیش خدای مهربون

خیلی میترسم از دردش وبعدش ولی مطمئنم خدا مواظبمه

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
مرگ برای کسی که همه رندگیش دو درد کشیده و زجر کشیده خیلی زیباست

خب این فقد برای روزایی هست که غمگینیم. منم روزایی که ناراحتم برام زنده و مرده فرقی نداره اما درکل چجوری میش آدم دل بکنه از عزیزاش

من خاب مرگمو دیدم حتا بعد مرگمو ، روحم ازاد شده بود داشتن برام نماز میت میخوندن و فقط برادرم گریه میکرد میرفتم بغلش کنم نمیشد چون جسم نداشتم و هیچ کس متوجه من نبود کنارشون بودم ولی خیلی دلتنگی حس میکردم حتا تو خاب

لایک نکنید
دقیقا حتی الان هم از فکر اینکه چقدر دلتنگ میشم گریم میاد

چون تجربه کردم میگم خیلی بد بود حسش هر جا میخاستم میرفتم اماااا دلم خونوادمو میخاس مردن خیلی بده خیلی،مادر من تا لحظه اخر نفسش نمیخاست از من حدا بشه از اول بچگیم فوبیای جدایی از منو داشت فککنم فقط از جدایی از من میترسید چون مدونست قراره دست چه جونورایی بیوفتم

لایک نکنید