2777
2789
عنوان

بی توجهی همسرم

93 بازدید | 6 پست

مامان گلا همسرم نسبت به من بی توجه و بی محبته .بی نهایت درگیر کارشده و از نظر روحی و عاطفی من رو تنها گذاشته .من چطور میتونم به جز طلاق گرفتن خودم رو مستقل کنم ؟؟؟تا کمی از نیازهام رو از نظر مالی برطرف کنم؟من دو تا بچه هم دارم یه پسر ۷ساله که پیش فعالی هم داره و یه دختر ۳ ساله.کمی افسردگی گرفتم و کلا مهر همسرم از دلم رفته ولی میخوام با سیاست کنارش زندگی کنم.

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
والا تو خونه کار کنیدگلسرسازینقاشی روی سفال مثلا هفت سینسنگ مصنوعیشمع سازیخیلی هنرهای دیگهخودتو مشغو ...

نه فایده نداره اون فکر میکنه من خیلی حساسم و فقط بچه بازی درمیارم.خودش رو از نظر فکری و ذهنی خیلی درست و قوی میدونه.البته تو خانوادشون پدرش هم مثل خودش هست .خیلی بی مهره نسبت به همسرش و خیلی خودش رو قبول داره خودرای  هم هست و خیلی مغرور .اینا با هم کار میکنن.دیگه پسر کو ندارد نشان از پدر......

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تو خونه کار کنیدگلسرسازینقاشی روی سفال مثلا هفت سینسنگ مصنوعیشمع سازیخیلی هنرهای دیگهخودتو مشغو ...

اینا که گفتی فروش خوب دارن ؟به نظرت کجا ارائه بدم برای فروش؟؟؟

بله ایتا نصب کنسرچ کن گلسرسازیسنگ مصنوعیشمع سازیببین چه کانالایی راه انداختنکانال بزن

ممنونم عزیزم