2777
2789
عنوان

دوستم دعای محبت گرفته

288 بازدید | 23 پست

امروز از یه دعانویسی که حضوری پیشش رفته و هزینه خیلی کمی هم گرفته حالا این دعا چند روز یا کلا چقد طول می‌کشه تا اثر کنه ؟ اسم کسی ک دوسش داره رو گفته و اسم خودشو اونم نوشته دعا رو و گفته همه جا کنار خودت داشته باشش همین 

🤍

بنظرم محبتی ک با طلسم و دعا و جادو باشه ب درد نمیخوره فیکه 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر خودت چیه؟البته چند وقت پیش یه چیزی از سرکتاب شنیدم برگام ریخته ولی هنوزم نمیتونم اعتماد کنم

ب نظرت واس بارداری میشه؟؟

عآشِق خُدایی هَستَم کِه وآس هَمیشِه نآمَش رو بآزوهآم هَک شُده اَست💞
شما بگید چقد طول می‌کشه اثر بزاره ول کنید حالا این حرفا رو

من شنیدم ۴۵ روز یکی میگف ۳۰ روز ولی بنظرم بینش بگیر بگو ۱ ماه یا بکو ۲ ماه . چون خیلی جاها دیدم این جوریه بعضی جاها هم ۲ هفته طول‌میکشه تا اور‌کنه ولی بعد ی مدت باطل میشه باید تمدید کرد 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

شما بگید چقد طول می‌کشه اثر بزاره ول کنید حالا این حرفا رو

اگه اثر گذاشت میگی بهم لطفا؟

ببین طلسم نهایت ۳۰ روز خودش نشون میده

اسمم شیدا نیست عاشق و شیدای اونم که عاشق منه باز برمیگرده و مال منه♥️🕯️اکانت قبلیم معلق شد بچه ها شیدام