امروز از یه دعانویسی که حضوری پیشش رفته و هزینه خیلی کمی هم گرفته حالا این دعا چند روز یا کلا چقد طول میکشه تا اثر کنه ؟ اسم کسی ک دوسش داره رو گفته و اسم خودشو اونم نوشته دعا رو و گفته همه جا کنار خودت داشته باشش همین
بنظرم محبتی ک با طلسم و دعا و جادو باشه ب درد نمیخوره فیکه
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما بگید چقد طول میکشه اثر بزاره ول کنید حالا این حرفا رو
من شنیدم ۴۵ روز یکی میگف ۳۰ روز ولی بنظرم بینش بگیر بگو ۱ ماه یا بکو ۲ ماه . چون خیلی جاها دیدم این جوریه بعضی جاها هم ۲ هفته طولمیکشه تا اورکنه ولی بعد ی مدت باطل میشه باید تمدید کرد
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا