2777
2789
عنوان

کسی محجبه هست

192 بازدید | 17 پست

من تصمیم گرفتم محجبه بشم بخاطر علایق و راحتی خودم داخل جامعه 

میشه راهنماییم کنید چطور لباس ها و روسری هایی مناسب تر هست و چطور استایل هایی و ... چادر حتما باید بپوشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من محجبم😌😌

روسری هایی انتخاب کن که سر و لیز نباشه 

میتونی مانتو عبایی بپوشی 

میتونی چادر بپوشی 

هرکدومو دوس داشتی ❤️❤️

با حجاب میکاپ کم داشته باش خیلی ملیح

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

درمورد چادر 

عربی ها به هرکسی نمیاد

چون برای خود عربها خوبه و اونها صورتشون گردتره بهشون میاد به من نمیاد مثل لبنانی و بحرینی و اینا

دانشجویی و کارمندی و خبرنگاری رو دوست دارم چون فقط ۱۰ سانت پایین آستینش معلومه

اونایی که از اول دست جدا شده رو دوست ندارم شبیه مانتوعه

پارچه چادر کن‌کن لیزه و راحتتر خراب میشه

ولی دیرتر پرز میگیره

که من حوصله ی نگهداریش ندارم

کرپ به اون خوشگلی نیست ولی باکیش نمیشه

و زودتر پرز میگیره💔

پارچه کرپ ماته و حالت رسمی تری داره

پارچه کن کن نیمه براقه و بیشتر حالت مجلسی داره

ابریشم دیگه خیلی ظریفه و خیلی مراقبت میخواد

یه ابریشم باشه برای مهمونیهات

برای حالت عادیت کرپ یا کن‌کن باشه

من محجبه بودم وچادری ولی الان دیگه منونمیشناسب😂

خدا هدایت کنه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من محجبه‌م

چند سال قبل به هیچی اعتقاد نداشتم. ولی توی یه برهه به لطف خدا تحقیق کردم و راه درستو پیدا کردم. 

به نظرم محجبه بودن فقط به چادر نیست. هرچند که خودم چادری هستم. ولی میشه بدون چادر هم خوب پوشید و محجبه بود. زیاد به خودت سخت نگیر. کم کم جلو برو. 

نه حتما نیاز به چادر نیست

عبا میتونید استفاده کنید رنگبندی داره مدلهای مختلف داره مناسب بیرون مهمونی و....

حتی میشه با مانتو شلوار ساده ای ک داری حجاب داشته باشی

شلوارت کوتاه نباشه قد ۹۰   ۸۰  نباشه

مانتوت تنگ نباشه بدن نما نباشه 

و شال و روسریت طوری بسته باشه ک موهات مشخص نباشه

همینه

چیز عجیب و خاصی نیست

🤍🌱

به نظرم بهترین مدل چادر بحرینی و عربی

مدل بستن روسری سبک لبنانی و جنس روسری میتونه حریر و نخ باشه

با سوزن یا گیره میتونی ببندی

پوشش زیر چادر میتونه کت و شلوار باشه، پیرهن کوتاه و شلوار،شومیز و شلوار و یا پیرهن بلند و جوراب شلواری

اگه بدون چادر بخوای میتونه مانتوی بلند و روسری گزینه خوبی باشه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی