2777
2789

یا حداقل بتونین باهاش حرف بزنین ؟؟؟

میشه لطفا بگین

یا کسی و میشناسین که این شکلی به فرد دلخواهش رسیده باشه؟؟

میشه لطفا تجربیاتتونو بگین و خواهش میکنمم ناامید نکنیدد 

آره من .

پسر عمه م بود . باباهامون ۲۰ سال قهر بودن رسیدنمون عیر ممکن بود غیر ممکن .

چقدر کتک خوردم از بابام وقتی فهمید عاشقش پسر عمه م هستم .

چقدر همه مخالف بودن . ۷ سال همو می‌خواستیم. 

باباش نمیامد خواستگاریم .

وقتی شنید میخواد خودشو بکشه دیگه مجبور شد بیاد .

میدونم که چه نمازهایی که از شب تا صبح میخوندم رفتم‌از امام رضا خواستم بهم رسیدیم .

ولی از زمانی که بله رو گفتم فهمیدم ما فقط با اسم دوست خوب بودیم هیچ تفاهمی نداریم و این بود اول بدبختی من .

تا شکایت میکردم خانواده م میگفتن خودت کردی .

الان ۱۳ ساله از زندگی مشترکمون میگذره هر بار که خواستم جدا شم ترسیدم دلم براش تنگ بشه چون هنوز عاشقشم .

مرد خوبیه . هیز و رفیق باز نیست خسیس نیست ولی تو یه چیزای ریزی تفاهم نداریم و این زندگی رو برای هر دومون سخت کردا .

الان ازش یه پسر ۱۵ ماهه دارم .

خلاصه دعا کن ولی اصرار نکن من خیلی از خدا اصرار کردم .

نمیدونم شایدم قسمتم همین آدم بود و از بد روزگار عاشقش شدم که باعث شد جواب بله بدم .

ولی مطمئنم هنوز مثل روز اول عاشقشم و اگه یه روزی ازش جدا شم هرگز ازدواج نمیکنم .چون همیشه تو قلبم میمونه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من .پسر عمه م بود . باباهامون ۲۰ سال قهر بودن رسیدنمون عیر ممکن بود غیر ممکن .چقدر کتک خوردم از ...

البته میدونی چیه ؟شما حستون دو طرفه بود 

من طرف مقابلم تنها حسی که بهم داره حس تنفره...

پس بنظرت با دعا هم میشه رسید :)؟

بله میشه . من با دعا رسیدم . و البته بگم‌ امام رضا این وسط خیلی کمکم کرد .

من نمازهایی میخوندم که دو ساعت طول می‌کشید. 

چن بار هم زیر بارون خوندم.

الان فک نکنم واقعا کسی برای رسیدن به عشقش این همت رو داشته باشه . 

البته میدونی چیه ؟شما حستون دو طرفه بود من طرف مقابلم تنها حسی که بهم داره حس تنفره...

بله صد در صد .

اون خیلی اصرار کرد خانواده ش رو تحت فشار گذاشت . اگه اون نمیخواست واقعا این ازدواج سر نمیگرفت چون من تنهایی زورم نمی‌رسید. 

عشق باید دو طرفه .

من که هنوز با وجود این همه اختلاف زندگیم پا بر جاست بخاطر همون عشقی هست که بینمونه

بله صد در صد .اون خیلی اصرار کرد خانواده ش رو تحت فشار گذاشت . اگه اون نمیخواست واقعا این ازدواج سر ...

امیدوارم عشقتون پایدار باشه و همیشه کنار هم بمونید🤍

لطفا برای منم دعا کنید 🥺🙏