2777
2789
عنوان

فقط اونایی که رنج دیدن بیان🫠💔

461 بازدید | 31 پست

دلتون چ حالی میشه وقتی یاد ناحقی هایی ک سرتون اومده میوفتید🙂

من هرشب تا صبح بار ها میمیرم از فکرو خیال

ماندوو له هه مو شتیک ...🖤💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکام سرازیر میشه اما میسپارم به خدا...

دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن  ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚

گاهی وقتا ظاهر دنیا و حرفها و رفتارهای آدمها اِنقدر به آدم سخت میگیره که حتی پیامبران هم یه جاهایی ناامید شدند...این یعنی یادت نره همه ی ما انسانیم و اِحساس داریم و حتی اگه پیامبر هم باشی ناراحت میشی و یا شاید کم بیاری اما از اونجایی که خدا رهات نمیکنه خودش دستتو میگیره و بهت نشون میده که حقیقت فراتر از دنیاست و این سختی ها گذراست....اگه ناراحت شدی یا ناامید شدی عیبی نداره بالاخره اِحساس داری  اما تَهِ دلت روشن باشه که همه چیز با یک هدف دقیق آفریده شده و داره جلو میره و همه چیز به شادی و عشق و نور خدا ختم میشه...

وَلَقَدْ نَعْلَمُ أَنَّكَ يَضِيقُ صَدْرُكَ بِمَا يَقُولُونَ وَ قُلْ لَنْ يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا..

ما می‌دانیم سینه‌ات از آنچه آنها می‌گویند تنگ می‌شود و تو را سخت ناراحت می‌کنند اما بگو: هرگز چیزی جز آنچه که خدا براى ما مقرر ولازم داشته به ما نخواهد رسید که او یار و یاور ماست...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

من همین الان دارم ب بلاهایی ک خانوادم سرم اوردن فکرمیکتم وبشدت حالم بد سردرد معده درد استرس بیخوابی ...

من ب این فک میکنم واسه شوهرم چ کارایی کردم و اون چقدر بهم آسیب زد با اینکه چن ماهه طلاق گرفتم توافقی بود فقط گفتم گمشه از زندگیم

اما داغونم🙂اگه بدونید من چیارو تحمل کردم و تو اون زندگی چقدر تلاش کردم چن بار خودکشی کردم چیکارررررررر کردم براش

و اون چ خیانت بزرگی کرد 🙂من هیچ وقت نمیتونم زندگی کنم دیگه افکارم افکارم افکارم اه لعنت به آدما

دلم میشکنه

خودم تو شُوک

درونم طوفانی و عصبانی

اما ظاهرم خونسرد و آروم

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

صبر و تحمل برای دیدن انتقامی که برای من به دست خدا گرفته میشه

🙂اگ عمرم قد نداد چی🙂ن ن ن ن من انقد داغونم ک میخام هرچه زودتر زمین خوردنشونو ببینممممم 

انقدر فکز و خیال میکنم ک دیگه رد دادم به همه چیم تجاوز شده

ب روحم ب زندگیم ب ایندم به .... دیدی داستان ی ادمایی خیلییی غمگین و سخته و تلخ ؟ زندگیه من از اوناس🙂هیچی برام نزاشته خدا هیچ

من هر چی سرم اومد مقصر خودم بودم

خسته از هر چی که بود،خسته از هر چی که هست🥀                  کاربر قدیمی هستم  علی یاسینیِ سابق ام  اکانتم هزار بار بی دلیل تعلیق شد  لطفا تعلیقمون نکن نی نی یار،چون این اکانت دست دو نفره