2777
2789
حتما امیدوارم به زودی مامان بشی🙏🙏😍😍

فدات بشم🥺ان شاءالله که نی نی توام صحیح و سلامت بیاد بغلت ❤

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بله واقعا دخترا آروم ترن خدا حفظتون کنه و بسلامتی خوشی باشه راستی طبیعی میخوای بری خواب چطوره ...

نه سزارین 

من بیهوشی میخواستم راضیم کردن اسپاینال کنن از اول گفتن میخوابونیمت هیچی نمیفهمی

نمیدونم باز گولم زدن یا میشه

انشالله به سلامت زایمان کنی عزیزم خواهش میکنم برای خواهرم دعا کن خدا به اونم بچه بده عاشق بچست ولی ن ...

انتظار خیلی سخته

ایشاالله به زودی همین ماه نتیجه ببینه🙏🙏

نی نی دوم؟

😊😊😊و بله و خدا قسمتم کنه یک دختر بهم بده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به سلامتی عزیزم قدمش مبارک باشه به این فکر کن که فردا دخترت کنارت خوابیده بیمارستان کسرا میری؟

قربونت ایشاالله بعدی تویی زیاد استراحت کردی😁😁

نیکان اقدسیه

فردا تو اتاق عمل حتما یادمه🙏🙏❤️❤️

توروخدا من نازام سه ساله منو یادت نره خواهش میکنم برام دعا کن اگه دعا کردی برام بنویس میگن لحظه زایمان دعا براورده میشه

منتظر...
قربونت ایشاالله بعدی تویی زیاد استراحت کردی😁😁نیکان اقدسیه

نی نی دخمل یا پسمل؟

اسم پسر من نیکان🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

توروخدا من نازام سه ساله منو یادت نره خواهش میکنم برام دعا کن اگه دعا کردی برام بنویس میگن لحظه زایم ...

باشه عزیزم اسماتون رو حفظ میکنم هر کی امشب تو تاپیکم بود

انشالله خودت و کوچولوت سلامت باشید 

قدمش مبارک باشه😍

عزیزم اگه حوصله داشتی چند تا سوال داشتم 

اینکه چند وقت اقدام بودین ؟ 

و اینکه هفته های اول چه علائمی داشتید قبل ازمایش دادن و بی بی چک زدن ؟ 

من مدتیه همش کمر درد و سردرد دارم تخمدانم سمت چپ درد میگیره دل درد میگیرم 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤