2777
2789

متاهلان عزیز بیاین شوهراتونو بکنید تو چشمون

از خوبی های ازدواج و از خوبی های شوهرتون بگید،، از خاطره های باحال دوران عقد و نامزدی و..

خلاصه که امشب یَک حالی از ما مجردهای بدبخت بگیرید حلالتون😁😊

واقعیت اینه زندگی همیشه بالا پایین داره نمیشه انتظار داشت همیشه ماه عسل باشه

واقع بین باشید انتظارات فضایی نداشته باشید لذت میبرید

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مه فعلا عقدم خوبی نداره 

نه خانواده خودم خرجمو گردن میگیره نه شوهرم 

مناست ها هم شوهرم بزور خرید میکنه چون مادرش همش تو گوشش میخونه رسم نداریم 

خلاصه که گیر افتادم 

اجازه کار کردنم نمیدن 

نلایک

یه دوست پیدا می‌کنی باهاش از هر دری حرف بزنی و نترسی از قضاوت شدن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

اینجا هیشکی از خوبی نمیگه چون سریع میگن الان چش میخوری و هزار حرف بهش میزنن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

برای مجردا آرزو میکنم شوهر نکنن مگر اینکه جانیارشون رو پیدا کرده باشن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خوبی زیاد داره بدی ام داره

اما من همیشه موافق ازدواج هستم . خوبی هاش

خونه خودت داری هرجور بخای مدیرتیش میکنی هرچی بخوابید هروقت بخاید میخورید میخابید . تو بغل هم میخابید . باهم مسافرت و ... میرید . یکی هست که باهاش معاشقه داری بدون ترس و استرس . رابطه کامل . دیدن فیلم های خیلی زیاد خارجی بدون سانسور . خیلی زیاده دسگ . بدی ام دعوا دخالت خانواده ها خدایی نکرده اعتیاد و دست بزن و خساست ...