2777
2789
عنوان

ورزش در خانه

65 بازدید | 10 پست

کسی هست انجامش بده؟ کش پیلاتس و زیرانداز یوگا رو دارم ولی دنبال یه ویدیوی خوب میگردم که روزانه تو خونه ورزش انجام بدم . 

کنکوری ام و وقت نمیکنم برم باشگاه

اگه لینک آپارات یا یویتیوب دارید ممنون میشم برام بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی یوتیوب سرچ کن full body workout at home یا pilates at home منم کنکوری ام‌ ولی دارم مکرر باشگاه م ...

مرسی عزیزم.

من واسه رفت و امد حدود 2 ساعت وقت تلف میکنم. در حد 30 دقیقه که بدنم از خشکی در بیاد میخوام ورزش کنم

تو یوتیوب سرچ کن تمرینات ورزشی در خانه برات میاره حتما من قبلا یبار زدم حتی بعضیاشون چالشی بود مثلا برای ۱۴ روز برنامه مشخص برای هر روز اپلود شده بود که میتونستی تو خونه انجام بدی

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
فدات عزیزدلم موفق باشی💓من دوماهه باشگاه میرم تغییر کرده بدنم انقد ذوق کردمم😃🥲😂فرم گرفتههه

منم 1 ماه رفتم و خیلیییییی اثر گذاشت

تو همینجوری جدی ادامه بده و رهاش نکن

منم 1 ماه رفتم و خیلیییییی اثر گذاشتتو همینجوری جدی ادامه بده و رهاش نکن

اره خیلی خوبه تاثیر داره واقعا من مبخوام ادامه بدم هرجور شده برم مداوم😍🙌

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪