اینکه ۹ ساعت اولش نمیتونی تکون بخوری و همراهت باید پد بزاره برات😢
حتما از توالت فرنگی باید استفاده کنی
حتما باید دفع داشته باشی تا مرخص شی
روز به روز داره به استرس هام اضافه میشه
بگین اینا جزش هست؟؟
عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره ولی به صدتا طبیعی میارزه همراهت پد نمیزاره خود پرستار این کارو میکنه فقط دو روز سخته که واسه من همون یه روز عمل سخت بود از روز دوم خودم کارامو میکردم یه شکم بند سفتم میبستم تا ده روز کل شکمم تخت شد انگار نه انگار زاییدم
میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونهای که من سرم بود تکیه میده....🚬
اره ولی به صدتا طبیعی میارزه همراهت پد نمیزاره خود پرستار این کارو میکنه فقط دو روز سخته که واسه من ...
باز پرستار بزاره قابل درک تره
من اصلا نمیتونم مثلا همراهم پد بزاره
من یبوستم دارم اونو چیکارش کنم
نه بابا تکون خوردن ک بستگی ب خودت داره یه پد بزرگ با دستت میزاری مگه میخوای چکار کنی بعدم مگه دفع کردن خیلی سخته؟؟ هرچی باشه بهتر از زایمان طبیعی هست حداقل استرس بدنیا آوردن و زور زدن و نداری فقط حتما شیاف همراهت باشه یا پمپ درد بالا فاصله بعد زایمان استفاده کن
اره ولی اصلا چیز سختی نیست پد هم پرسنل بیمارستان میزاره نه همراه سختیش فقط لحظه اولین بلند شدن هست ا ...
مشکل یبوست و توالت فرنگی چیکار کنم