2777
2789
عنوان

خانم های بی فکر و خانم های با فکر تشریف بیارین🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 73 پست
نمیدونم راستش، نمی‌شناسم شهرو،مدرک قبلیتون که ارشده احتمالا قبول کنن ، رزومه دارید؟

آره مدرک قبلی هم از دانشگاه دولتی ولی یه شهر دیگه گرفتم، رزومه هم دو تا مقاله فقط

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره وقتی پول درمیارم حالا هر چقدر هم کم، حالم خوبه ولی دوره ارشدم حس خوبی نداشتم

منم تو ارشد به پایان نامه که رسیدم به شدت پشیمون شدم از خوندن ارشد .چون اصلا به کارای پژوهشی علاقه ندارم .دکترا هم که همش پژوهشه .من اگه به عقب برگردم تمام توانم رو می‌ذارم زبانمو عالی کنم پول در بیارم و مهاجرت کنم .دوستای من که بعد لیسانس مهاجرت کردن همشون از من خوشبخت تر و موفق تر شدن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
چه عالی تبریک فراوان خانم دکتر

ممنون ولی میترسم ثبت نام کنم، یاد بی پولی های دوره ارشدم که میفتم، میگم بمونم خونه فقط تدریس کنم که یه پس اندازی داشته باشم از یه طرف دارم به ۴۰ سالگی نزدیک میشم دیگه واسه دکتری واقعا دیر شده..

منم تو ارشد به پایان نامه که رسیدم به شدت پشیمون شدم از خوندن ارشد .چون اصلا به کارای پژوهشی علاقه ن ...

آره اتفاقا زبانم هم بد نیس در نظر دارم تقویتش کنم ولی من هیچوقت عشق اپلای نداشتم، چون میدونستم که پشتوانه مالی میخواد

درخواست بدین بهتون کلاس میدن  دو سه واحد که یه آب باریکه ای هست عملکردتون خوب باشه ترم بعد بیشتر میدن 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید