آیما_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 933 عنوان ❗❗❗❗لطفاااا کسایی که دانشکده آزاد بر اساس سوابق انتخاب رشته کردن بیانن😭 150 بازدید | 23 پست ببینید من شهر و این چیزا رو زدم بعد میخوام روانشاسی بزنم ولی اینجا کلا دو صفحه رشته برام آورده بالا آورده 20 تا هم نمیشن جایی هم نداره که من کد رشته رو وارد کنم چجوریهههه حرف دلت را بزن، حتی اگر صدایت بلرزد. 1403/06/20 | 20:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13573 از سایت آزمون اقدام کردی؟ ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
آیما_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 933 اگه میدونید بگید اعصابم ریخت به هم اصلا😭😭😭 حرف دلت را بزن، حتی اگر صدایت بلرزد.
nafas___sa عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 1926 اسی از من میشنوی برو پیام نور ، شهریه ازاد خیلیییی زیاده
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13573 روانشناسی توی گروه انسانی هست باید براش جدا کارت و سریال بخری ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
آیما_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 933 از سایت آزمون اقدام کردی؟ سایت آزمون چیه عزیزم سایت خود دانشگاه آزاد رفتم حرف دلت را بزن، حتی اگر صدایت بلرزد.
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13573 سایت آزمون چیه عزیزم سایت خود دانشگاه آزاد رفتم همون سایت دانشگاه آزاد. ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
کاربر_نینیسایت عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 5321 اسی از من میشنوی برو پیام نور ، شهریه ازاد خیلیییی زیاده حق مینوازی نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو میزنن سخت نگیرید. گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم
آیما_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 933 روانشناسی توی گروه انسانی هست باید براش جدا کارت و سریال بخری وای من تجربی رو خریدم 😭😭300هزارم پول دادم💔چون دیپلم تجربی داشتم فکر کردم باید کارت تجربی بخرم یعنی راهی نداره حرف دلت را بزن، حتی اگر صدایت بلرزد.
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13573 وای من تجربی رو خریدم 😭😭300هزارم پول دادم💔چون دیپلم تجربی داشتم فکر کردم باید کارت تجربی بخرم یعن ... نه عزیزم راهی نداره. (توضیحات سایت رو باید مطالعه میکرد) خودش نوشته کارت هر رشته جداست آره امسال خیلی گرونش کردن ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
yas__naa عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 3666 نه عزیزم راهی نداره. (توضیحات سایت رو باید مطالعه میکرد) خودش نوشته کارت هر رشته جداست آره امسال خیل ... منم دقیقا به کارت اشتباهی خریدم ولی باهاش انتخاب رشته انجام ندادم بنظرتون عودت نمیخوره چن هفته دیگه؟ یسنام🦋🌸
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13573 منم دقیقا به کارت اشتباهی خریدم ولی باهاش انتخاب رشته انجام ندادم بنظرتون عودت نمیخوره چن هفته دیگه؟ نه عزیزم . پولت سوخت میشه ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
yas__naa عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 3666 نه عزیزم . پولت سوخت میشه ای بابانمیتونم بفروشم ب یکی دیگه ؟ یسنام🦋🌸
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13573 ای بابانمیتونم بفروشم ب یکی دیگه ؟ هنگام خرید اطلاعات و کدملی خودتون رو دادید ؟ ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
yas__naa عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 3666 هنگام خرید اطلاعات و کدملی خودتون رو دادید ؟ اوهوم یسنام🦋🌸