2777
2789
عنوان

کسی بچه اش از این بارونی ها داره؟کسی هست خیاط ماهری باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 48 پست
وقتی میپوشه خیلی کوچیکه نمیدونم یعنی وقتی کامل بشه بهتر خودشو نشون میده؟ درمونده شدم؟ پارچه دارم ...

اخه بچتونم کوچیکه کتشو بزرگتر کنی مث جلیقه میشه براش قشنگ نمیشه.من الان نفهمیدم حلقه برا دخترت گشاده یا تنگه تو تنش؟

خوب منم همین کارو میکنم ولی بارونی با لباس معمولی فرق داره زیرش میخواد لباس بپوشه نباید بیشتر باشه؟ ...

برای بارونی و پالتو ما یک الی دوسانت حلقه رو گشاد میکنیم 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بچتونم کوچیکه کتشو بزرگتر کنی مث جلیقه میشه براش قشنگ نمیشه.من الان نفهمیدم حلقه برا دخترت گشاده ...

نمیدونم اگه لباس استین دار زیرش بپوشه چه جوره

الان که خوبه

برای بارونی و پالتو ما یک الی دوسانت حلقه رو گشاد میکنیم 

خوب منم همین کارو میکنم

وقتی دیدم حالت کتی یه جوری شده رفتم طول حلقه استین یکی از کتهای دخترم که براش امده از بیرون خریده بودم دیدم17سانته

میگم یعنی باید 16یا 17 سانت میگرفتم تا حالت کتیش خوب بشه

خوب حالا هم نمیخوام قبول کنم که گند زدم

خوب منم همین کارو میکنم وقتی دیدم حالت کتی یه جوری شده رفتم طول حلقه استین یکی از کتهای دخترم که بر ...

نه شما از سمت پهلو زیر بغل دوسانت بیا پایین بعد با گچ علامت بزن یه نیم هلال که روی حلقه صفر بشه قیچی کن کتت کوچیک دیده نمیشه خوبه نگران کت نباش.

آره الان فکرت درگیره اصلا ندوز بزار با آرامش

سختم نگیر اصلا به نظرم قشنگ شده هنوز کامل نیست خب. تن بچت کن اگه حلقه اش تنگه با اون روشی که گفتم کمی آزادش کن آستینشم میتونی با همین روش گشاد کنی یا اگه هنوز نبریدی موقع برش کمی آزادتر بگیری