2777
2789
عنوان

بدون دعوت جشن فامیل میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 32 پست

نه متاهلی اگه میخواستن دعوتت کنن بهت زنگ میزدن شوهرت راست میگه کجا بدون دعوت بری اخه؟؟؟ تازه میگی روابطتون سرده یکی یه چیزی گفت چی؟؟؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه بدون دعوت جایی رفت ؟؟؟ 

اونم  اینطور مراسم ها که روی تعداد مهمان ها حساب و کتاب هست

البته ما شده مثلا به خانوادم زنگ میزنن و میگن با دختر خانم ها و آقا پسرا همه تشریف بیارید لازم نمیبینم به تک تک زنگ بزنن و میریم

ولی وقتی اصلا دعوت نشده اید ، خیر نباید رفت 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
به بابات دقیق چی گفتن

بابام زنگ زد بهم گفت عمو بهم گفت خودم بهش زنگ میزنم جمعه هم مراسمه،از هفته پیش بابام هر روز زنگ میزنه میگه عمو بهت زنگ زد؟ میگم نه آخرش امروز گفت اگه نیای منم نمیرم 

نه
از خدامه هیچ مهمونی فامیلی نرم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من تو شهر قومیتی زندگی میکنم و اینجا رسمه عروسی فامیل نزدیک مثل عمو عمه خاله دایی و بچه هاشون دعوت نمیکنن بقول خودشون میگن شما صاحب مجلس هستین و باید خودتون بیایین فامیل همسرم اینجوری هستن ولی من نمیپذیرم نمیگم کارت بدن همین یه زنگ هم بزنن کافیه و اینو بی احترامی میدونم طرف دعوتت نکنه و پاشی بری خودتو کوچیک میکنی ولی بعضی وقتا یک روز یا دو روز قبلش زنگ میزنن صبر کن شاید دعوت شدی البته دعوت بشم هم نمیرم😶 کلأ رابطه خوبی با جمع و شلوغی ندارم نه عزا نه عروسی شاید یه تولد کوچولو 

نه متاهلی اگه میخواستن دعوتت کنن بهت زنگ میزدن شوهرت راست میگه کجا بدون دعوت بری اخه؟؟؟ تازه میگی رو ...

از همون میترسم چون پدر مادرمم سالهاست که جداشدن از اونموقع هم بابامو یجورایی طردش کردن میترسم برم اونم اگه بهم زنگ زدن 

شوهرم میگه میخای میریم ولی بعد مراسم میریم شهرستان مسافرت😮‍💨 حس بدیه