2777
2789
عنوان

تپل شدن نوزاد

570 بازدید | 37 پست

پسرم چهار ماهه است 

رفلاکس پنهان داره

دکترش دیروز شیرخشک تروویتال ای ار نوشت 

گفت رفلاکسش خفیفه نیازی ب دارو نیس

بعد چون خییییلی بازیگوشه شیر نمیخوره نمیخوابه

ولی شبا از ساعت نه خوابه تا هفت صبح

روزا هم دو بار خواب طولانی داره در حد دوساعت یا سه ساعت

بجز اونم اگر بخوابه خیلی کوتاهه

همش مقایسه میکنن میگن چرا لاغره

من رفلاکس داشت البته لاغریش ربطی ب رفلاکس نداره وزنش نرماله هر کی میبینه میگه چرا لاغره اصلا برام مهم نیست

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش منم همین بود نوزادیش نمیدونم چشونه این نوزادای تازه متولدشده

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
من رفلاکس داشت البته لاغریش ربطی ب رفلاکس نداره وزنش نرماله هر کی میبینه میگه چرا لاغره اصلا برام مه ...

منم دخترم همه میگن وای چرا لاغره وفلان منم حساس شدم رفتم زهداشت گیردادم بهشون گفتن به پیربه پیغمبروزن دخترت کاملا نرماله فقط بجااینکه وزن اضاف کنه قد بلنده 

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

دو یا سه ساعت برای شیر بیدارش کن... پسرم 21روزشه دو ساعت دو ساعت بهش شیر میدم اگر خوابه بیدارش میکنم ...

بچه رواصلا نباید برای شیر بیدار کنی تا ۴۰ روز فقط  بعدش نیاز نیست خودش گشنش بشه بیدار میشه هورمون رشد بچه تو خواب ترشح میشه  پسر من الان ۷ ماهشه قبلا یبار نصف شب بیدار میشد شیر میخورد الان دیگه تا خود صب تخت میخوابه ۶ ۷ صب بیدار میشه واسه شیر

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بگو چون شماها 💩💩💩💩هاشو میخورید

کاش میشد گفت 

بخدا این روزا رو زهرمارم کردم

وزنش رو نمودار سبزه قدش قرمز برا همین لاغر میزنه

اما خب شیر هم کم میخوره به زور هر روز ۲۰ تا

منم دخترم همه میگن وای چرا لاغره وفلان منم حساس شدم رفتم زهداشت گیردادم بهشون گفتن به پیربه پیغمبروز ...

پسر من الان ۷ ماهشه ۸ کیلوعه قدشم ب نسبت همسالاش بلندتره یسریا کلا تصورشون از بچه غوله که چاق و بزرگ باشه  خداحفظش کنه مهم چیزیه که دکتر و بهداشت میگه 

خوشبحالت ک برات مهم نیس🤕

اخه چرا باید مهم باشه من مادرم هیچکس هیچکس اندازه مادر خوب بچشو نمیخاد  نمیتونم معجزع کنم که چاق بشه من رسیدگیامو میکنم یسری بچها کلا ژنشون لاغره  

پسرم 21روزشه... الانم نباید بیدارش کنم

تا ۴۰ روز بیدار کن  بعدش دیگه لازم نیست