2777
2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 50 پست
همش نگو نمیام همش نگو نمیخام دیگه سخته برااااام دیگه سخته برااااام😁😁 خودن#  

صدام کن که دوباره 

بشم عاشق عاشق 

برم با یه اشاره 

بیام با یه اشاره 

یه اشاره 

یه اشاره 

هایده#  

خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼
ما را نه غم ننگ و نه اندیشه نام استدر مذهب ما مذهب ناموس حرام است

چشم ها را بر ناموس دگر ننهادن

در مکتب ما این مرام است

اینم بیت بعدیش  خوبه؟

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدام کن که دوباره  بشم عاشق عاشق  برم با یه اشاره  بیام با یه اشاره  یه اشار ...

همش با یه اشاره 

مو مو مو مو مو مو مو مو مو سوختوم مو برشتوم که دیشو نومه نوشتوم

سلام من به تو یار قدیمی

خودم# ــترکیبی

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
همش نگو نمیامهمش نگو نمیخامدیگه سخته برااااامدیگه سخته برااااام😁😁خودن#

همیشه اونو خواستم از خدام 

شب و روز دعا کردم مدام 

خدا کنه همیشه بمونه برام 

کسی نتونه کنه از اون جدام

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
بله طبع شعر خوبی دارید

طبع شعر خوبی دارید 

توی نی نی سایت یاری دارید 

اینجا همه ول می‌چرخند 

اما معلومه شما کاری دارید 🤣🤣🤣

همیشه اونو خواستم از خدام شب و روز دعا کردم مدام خدا کنه همیشه بمونه برام کسی نتونه کنه از اون جدام

مصلحت دید من آن است در این ویرانی

دست در پوسته ای پوچ کنیم طوفانی

که اگر بابت هر آسیبی

لطف ایزد طلبیم جای تلاشی آنی

#خودم

به گمونم دل تو جای دیگست دل تو پیش یه رسوای دیگست هایده#

تو که کیمیافروشی نظری به حال ما کن

که بضاعتی نداریم و فکنده این دامی

توبه کردم که قلم دست نگیرم هرگزتا الان هفتمی اش در گرو ۱۰تا شد😁😁😁😁@پاییزاکسو

در سکوت شبببب خانه عربده زد اما تو نشنیدی 

دل به پایت افتاد بعد تو عمرا هرگز آدم نشوممم

آشنای من، من غریبم با تو با دله خیابان ها من غریبم اها بعد تو عمرا هرگز آشنا نشووووم

طبع شعر خوبی دارید توی نی نی سایت یاری دارید اینجا همه ول می‌چرخند اما معلومه شما کاری دارید 🤣🤣🤣

دور باد از همه ول ولی

نی نی سایت هست جای همدلی😁😁

همه دوست ما هستن و محترم

نیست جای شک در این مهم

مصلحت دید من آن است در این ویرانیدست در پوسته ای پوچ کنیم طوفانیکه اگر بابت هر آسیبیلطف ایزد طلبیم ج ...

لطف ایزد،  تنهایی،، شما را نرهد از شب طوفانی 

سعی وتلاشو کوشش باید کرد 

تا که آباد شود ویرانی