2777
2789
عنوان

بارداری و کارهای خونه

90 بازدید | 12 پست

خانمهای باردار شما برای کارهای خونه از کسی کمک میگیرید؟ دلم خونه تکونی پاییز میخواد ولی واقعا بدنم نمیکشه زود خسته میشم همسرمم یبار خواست کمکم کنه جارو بکشه نصف آشغالا رو زمین مونده بود😑 امروز ی گردگیری اساسی کردم و طی کشیدم کمر نمونده برام دیگه نتونستم جارو بکشم🥴از طرفی خونه یکم نامرتب باشه بهم میریزم😓 از اینکه نمیتونم کارهای خونه مو مثل قبل انجام بدم عذاب میکشم

کاش من عقل الانم 4 سال پیش داشتم ک بخاطر کار خونه دوقلوهامم ب کشتن نمیدادم 

28 هفته بدنیا اومدن بعد چند روز رفتن پیش خدا 

کارخونه همیشه هست مهم بچه ته

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

من تا روز اخر همه کارامو خوردم کردم سیسمونی بچمو تنها چیدم حتی یروز قبل زایمانم روفرشیو روتختی اینا شستم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله منتها نه از بیرون،شوهرم کمک می‌کنه.درواقع من فقط روزی یه بار آشپزی میکنم و بقیه کارا با ایشونه

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

من تا روز اخر همه کارامو خوردم کردم سیسمونی بچمو تنها چیدم حتی یروز قبل زایمانم روفرشیو روتختی اینا ...

منم کارامو تا اونجایی که بتونم بدنم اجازه بده انجام میدم ولی وقتی بدنم نمیکشه اعصابم بهم میریزه🥴نمیدونم چه مریضیه 

خوبه که همسر با درکی دارید

عزیزم.میدونی طول کشید تا خدا به ما بچه بده بعدش هم با آی وی اف شد  مراقبتای چند هفته ی اول از طرف هردومون تا الان ادامه پیدا کرد  البته انصافا بخوام بگم از اولم همیشه کمک میکرد منتها نه به این شدت

اخی عزیزم خدا نی نی تونو حفظ کنه

ممنونم گلم همینطور نی نی گل شمارو.مراقب خودت باش عزیزم واسه کارا حساسیت نشون نده،خونه جمع میشه،نهایت ماهی یه بار کمکی بیار