2777
2789
عنوان

کسی پلی کیست داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 29 پست
من قرص هورمونی نخوردموزنت رو بیار پایینقند مصنوعی رو حذف کنالبته متفورمین عالیه یه مدت بخوری عادت می ...

من لاغرم خب قدم۱۷۴ وزنم۶۰ خورده ای

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
من لاغرم خب قدم۱۷۴ وزنم۶۰ خورده ای

منم لاغر بودم بعد از ازدواج چاق شدم کم کاری تیروئیدم گرفتم این لامصب ها همه شون به هم مربوطن. هورمون مردانه میره بالا عصبی میشی صورتت لکه میاره

خیلی باید آرامش داشته باشی عوارض پلی کیستیک رو تحمل کنی حالا بچه دار شدن یه ور قضیه س

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلی کیست و تنبلی یکی هستن ؟۲

بله پلی کیستیک یعنی کیست های ریز متعدد

و اونا همون فولیکول هایی هستند که باید رشد می کردن و می ترکیدن وتخمک آزاد می شده که بخاطر تنبلی تخمدان آزاد نشدن و داخل تخمدان موندن

بله پلی کیستیک یعنی کیست های ریز متعددو اونا همون فولیکول هایی هستند که باید رشد می کردن و می ترکیدن ...

الان من تو سونو ام نوشته کیست های متعدد ۲ در ۳ میلی متر . دقیقا مثل اسی

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

من پلی کیستیک هستمبچه اولم رو قرص نخوردم اما رفتم پیش متخصص غدد وزنم رو کنترل کردم هورمون هام رو کنت ...

وای من کار دارم درس دارم میخوام مهاجرت کنم ازدواج چیه این وسط😭😭😭😭

الان من تو سونو ام نوشته کیست های متعدد ۲ در ۳ میلی متر . دقیقا مثل اسی

پلی کیستیک هستید برید متخصص غدد

دکتر زنان نرید با آمپول و دارو فقط زور می زنن ازتون بچه دربیارن من این ماه در حد ترکیدن باد کردم با آمپولای نازایی . متخصص غدد هورموناتون رو تنظیم میکنه اگه خواستید خودتون بچه دار میشید انشالله

پلی کیستیک هستید برید متخصص غدددکتر زنان نرید با آمپول و دارو فقط زور می زنن ازتون بچه دربیارن من ای ...

وای خوب شد گفتین احه دوستم رفته متخصص زنان الان باردارم ه البته من قصدم باردار شدن نیست بیشت میخام درمان یشم پس غدد بهتره

وای خوب شد گفتین احه دوستم رفته متخصص زنان الان باردارم ه البته من قصدم باردار شدن نیست بیشت میخام د ...

بله من ۱۰ سال پیش رفتم غدد تنظیم شدم خودبخود باردار شدم.این بار رفتم زنان

یعنی شدم موش آزمایشگاهی شکمم داره میترکه بسکه آمپول دور ناف زدم

بله من ۱۰ سال پیش رفتم غدد تنظیم شدم خودبخود باردار شدم.این بار رفتم زنانیعنی شدم موش آزمایشگاهی شکم ...

عزیزم مجدد برو غدد پس منم از غدد وقت میگیرم تاحالا البته زنان نرفتم