2777
2789
عنوان

رب جوشان

236 بازدید | 30 پست

مامان رب درست کرده سفارشی. اونی ک ربا رو خریده ربا رو گزاشته تو ظرف شیشه ایی و درشو بسته و تو راه پله. صبح دیده اینجوری شدن.باید چیکار کرد؟ چرا اینجوری شدن؟ ما معمولا میزاریم فریزر. هیچوقت اینجوری نمیشه

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏

رو برا صابخونمون درست کردیم. حالا نمیدونم چیکارکنم من ربو سالم بش تحویل دادم چرا اینجوری شده من باید چیکارکنم؟ ازش پس بگیرم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب سوالتو نمیدونم:/

ولی خودم سوال دارم

تو چه قابلمه ای درست کردین؟؟؟ منظورم جنس قابلمه هست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

حالا چیزی نشده که

از روشون برداره بریزه تو یه ظرف دیگه

شاید همینجوری ادامه پیداکنه هی زیاد زیاد بشه😂

ولی دور از شوخی مشکلی نیست که بقیه رچ تو یه ظرف دیگع بریزه

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

من مامانم یه بار رب درست کرد جاش گرم بود اینطوری شد ولی مصرف کردن رب رو

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
خخخ چه خنده دار شده حتما جاش گرم بده خودشم که گرم بوده از ترشی زیاد جهیده بیرون    

منم میگم بخاطر گرما بوده ولی صابخونمون هی میگ من هر سال ک خودم رب درست میکنم میزارم بیرون چیزیش نمیشه. اینا رو حتما بد درست کردین درصورتی ک من خودم بودم و میدونم مامانم خیلی حساسه

خب منک رب سالم بش دادم اون برداشته خرابش ن کرده. طفلک مامانم کلی زحمت کشیده براشون

اصل همیشه حق با مشتریست:)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من رب رو تو قابلمه استيل درست كردم خيلى هم خوشرنگ و خوش طعم شده

اینم خیلی رنگ و مزه اش خوبه. من خودم از فریزر کم کم رنگ میارم و استفاده میکنم و هربار مث روز اولش تازه اس.