2777
2789
عنوان

اگه میتونستی نام خانوادگی ات رو عوض کنی چی میزاشتی..همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 101 پست

پاکزاد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسمم مهم نیست 

با توجه به شغلم میخوام فامیلی باشه که خوش آهنگ باشه و تو ذهن بمونه

حالا خیلی هم آدم مهمی نیستما ولی خب دوست دارم😁

یه فامیل روانشناسانه بگید😯

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
نه دیگه جدی کمک کنید😂

آخه محدودیت هست. باید فامیلی ای باشه کسی نذاشته باشدش. پسوند پیشوند میخواد. همه رو لیست دارن میدن. از رو اون انتخاب کن. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ایرانی

اگه بشه

من شنیدم لیست رو ثبت احوال میده تا انتخاب کنی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

اعتمادی

اسمم رهاس .. میشدم بدل رها اعتمادی ..حالا یکم خوشگلتر ..ایرادی نداره ک😒

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
آخه محدودیت هست. باید فامیلی ای باشه کسی نذاشته باشدش. پسوند پیشوند میخواد. همه رو لیست دارن میدن. ا ...

فامیلی اصلی خودم اینقدر کوتاهه که خودش پسونده😂

میزنم تنگش

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

عزیزم هر فامیلی بذاری باید ی کلمه هم بعدش بیاری که مشخص میشه فامیلی عوض شده 

مثلا 

کیا 

راد 

نیا

زاده 

منش و.....

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍