2777
2789
عنوان

تدریس خصوصی

26 بازدید | 2 پست

سلام هرکس تدریس خصوصی شیمی و زیست برای کنکور خواست . در خدمتم 

مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید.این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”

سلام عزیزم خوبی اگه جواب منو میبینی تر خدا  جواب بده 

شما التهاب مفصل داشتی خوب شدین؟ 

بخدا دارم میمیرم غذا میخورم میرم اون دنیا برمیگردم 

وزوز گوش درد یه شونه و سردرد شدید 

بالای ابروهام درد میکنه چیکار کنم 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
سلام عزیزم خوبی اگه جواب منو میبینی تر خدا جواب بده شما التهاب مفصل داشتی خوب شدین؟ بخدا دارم میمیر ...

بله من بهتر شدم .البته گاهی اوقات دوباره شروع میشه  ، فیزیوتراپی هم رفتم خوب بود ، بیشتر بخاطر گردنم بود زده بود به مفصل

مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید.این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.