2777
2789

برا پوشک گرفتن اصلاً نباید عجله بکنی باید ببینی آمادگی داره یا نه چند بار بازش بزار ببین همکاری میکنه یا نه اگه همکاری کرد چه بهتر اگه نکرد دو سه هفته بعد دوباره امتحان بکن من برا تشویق دخترم از برچسب های کارتونی استفاده میکردم می گفتم اگه بری دستشویی یه جایزه بهت میدم بزنی روی کاشی ها

عزیزم پوشک گرفتن که فقط صبوری میخواد و اینکه قلق بچه را بدونی 

ولی من هنوز نتونستم جای پسرمو جدا کنم 

و اینکه خودم هم باعثش هستم وابسته شدم نمیتونم بدون پسرم بخوابم خودم خوابم نمیبره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچه زودتر اقدام کن واسه جدا کردن خوابش. اول جای خواب. بعد چند وقت پوشک. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

یک هفته ی اول بزار تو تختش. خودت پایین تختش بخواب. هفته ی دوم برو دم در اتاق بخواب.هفته ی سوم هم که برو اتاق خودت. هر زمان اومد تو اتاقت دستشو بگیر ببر تو تخت خودش ماساژش بده بخوابه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

من اوایل با پوشک ساعت به ساعت می بردمش توالت خوب که رو روال افتادیم با شورت اموزشی تند تند می بردش بعدشم دیگه شورت ساده پاش کردم و جیش نمیکنه خدارشکر

شبا کلا پوشکش میکردم تازه دو هفتس پوشکش نمیکنم یه بار قبل خواب یه بارم موقع نماز صبح می برمش توالت.همه چی روی رواله الحمدلله

چقدر خوب کمتر وابسته میشی ولی من ی مشکل دیگه هم داشتم پسره من هنوز شب خوب نمیخوابه چهار یا پنج بار ب ...

دختر منمبیدار میشه میرم میخوابونمش

نگاه خدارو برات آرزو میکنم ❤️