2777
2789
عنوان

گواهینامه

86 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کاردکس رانندگی دقیقا چند سال اعتبار داره؟

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
یک سال فکر کنم

مطمئنی یعنی مهلت کاردکسم تموم شده و باطل شده😐

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی یعنی مهلت کاردکسم تموم شده و باطل شده😐

کی ثبت نام کردی ؟ 

آره یکسال بگذره مراجعه نکنی باطل میشه 

کلثوم اکبری هستمه. ساکن ساری مره جنون دست اداهه مه دست نیه.سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بیه ندومبه‌.
کی ثبت نام کردی ؟ آره یکسال بگذره مراجعه نکنی باطل میشه

نوشته تاریخ صدور ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ 🥲

من ایین نامه قبول شدم تمرینای عملی هم رفتم ولی ازمون تو شهری ندادم

نوشته تاریخ صدور ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ 🥲من ایین نامه قبول شدم تمرینای عملی هم رفتم ولی ازمون تو شهری ندادم

برو آموزشگاه بپرس شاید قبول کردن 

چرا ندادی ؟ 

بنظرم عملکردت خوب بوده 

کلثوم اکبری هستمه. ساکن ساری مره جنون دست اداهه مه دست نیه.سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بیه ندومبه‌.
برو آموزشگاه بپرس شاید قبول کردن چرا ندادی ؟ بنظرم عملکردت خوب بوده

یه سری مشکلات پیش اومد نتونستم...

من از اموزشگاه قبلا پرسیدم گفتن دوسال اعتبار داره

ولی تو خود کاردکس نوشته یه سال

حالا نمیدونم دقیقا ۱ سال اعتبار داره یا دوسال 

یه سری مشکلات پیش اومد نتونستم...من از اموزشگاه قبلا پرسیدم گفتن دوسال اعتبار دارهولی تو خود کاردکس ...

از زنداداشم یک سال گذشت باردار شد نتونست بره 

دوباره رفت گفت باید دوباره پول بدی 

از زنداداشم یک سال گذشت باردار شد نتونست بره دوباره رفت گفت باید دوباره پول بدی

چه بد. این قضیه مربوط به چند سال پیشه؟

همین ماه قبل

زن داداشتون ازمون ایین نامه و کلاسای عملی رو تموم کرده بودن؟

زن داداشتون ازمون ایین نامه و کلاسای عملی رو تموم کرده بودن؟

نه فقط کلاس عملی رو رفته بود بعد نرفته بود