2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم یه لباس سفارش دادم یک میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 53 پست

من تماممممم خریدام اینترنتیه باید حواست باشه از کدوم پیج خرید میکنی . یه تومن هم مشخصه که جنس و دوخت درجه یک نمیشه

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
شما هم اینطورین🥲من خریدم تمام میشه از مغازه میام بیرون یهو یه لباس یا کفش دیگه ایی میبینم میگم اه ک ...

فک کنم هممون اینجورییم😄 یا وقتی خرید نداری بهترین و قشنگترین چیزارو میبینی ولی روزی ک میخوای خرید کنی هیچی نمیبینی 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم هممون اینجورییم😄 یا وقتی خرید نداری بهترین و قشنگترین چیزارو میبینی ولی روزی ک میخوای خرید ک ...

دقیقا همینه بخدا

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

میشه دلداریم بدی غصه نخورم برا یه تومن😭😭

اره بابا من انقد از این پولا به فنا داادم جاهای مختلف ول کن خواهر . یه تومن الان پول یه وعده غذا تو رستورانه پول دوتا ساندویچه. بیخیال. دم دستی استفاده ش کن بره

اره بابا من انقد از این پولا به فنا داادم جاهای مختلف ول کن خواهر . یه تومن الان پول یه وعده غذا تو ...

قررربونت برممم عزیزم یکم اروم شدم هوووف

ببین انقدر بده تو تن که حدو حساب نداره مامانم پوشید افتضااااح 

قررربونت برممم عزیزم یکم اروم شدم هوووفببین انقدر بده تو تن که حدو حساب نداره مامانم پوشید افتضااااح

خدا نکنههه. فدات عزیزم. منم که کلی تو خرید اینترنتی تجربه دارم گاهی وقتا پیش میاد سرم کلاه میره مخصوصا وقتی وسوسه میشم جنس ارزون میخرم معمولا خوب از اب درنمیاد. دیگه همینجوری خودمو دلداری میدم که اشکال نداره و پول یه پرس غذا بوده و...😄