2777
2789
لانگ بودیم من مشهدم اما اون خرم اباد

عههه.هم استانیمونه،زر میزنه گلم...من میشناسم پسرامون رو مطمعن باش تو آب نمک گذاشتت،زر میزنه بخدا عاشقت نیست

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا خودمم فهمیدم زر میزنه🥲😂

محلش نده...چند سالشه عرفون؟َشغلش چیه؟

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
27نظامیه

عهههههه هههههههه

سرکاری آبجی...مطمعن باش سپرده آبجی و مامانش زن خوب گیر بیارن براش هنوز کیسشو پیدا نکرده

اتفاقا میگفت زن میخام اما فکر تو نمیذاره😔🤣

گوه میخوره

مرتیکه...

وجدانن عکسش رو بفرس سریع پاکش کن ببینم این همه پاش موندی ارزشش رو داره یا ن ..کسی تو تاپیک نیس

اتفاقا میگفت زن میخام اما فکر تو نمیذاره😔🤣

ببین الان کاتی یا میحرفی باش؟

🙄🙄🙄گوه ک خوردنی نیست. نه ولش کن دیدنی نیس

بگو فکر من نمیزاره خو بیا منو بگیر

خب من کارت گرفتم عشقه وصاله ولی خب ...

بسپربه خدا هرچی خدابخواد همون میشه.

من الان از شما پرسیدم به من میگی تا ۵وعده ازدواجه ،من بیشتر امیرم به خداست وهرچی خواست خداباشه همونه،حالا خودت ناامید میشی از رحمت خدا؟

همه چیو ول کن بچسب به خدا

هرچه خداخواست همان میشود،اگه خودتم بخوای وسمت شیطون نری😊😉😉😜