2777
2789
عنوان

از مرد غیرتی و متعصب بدم میاد

2169 بازدید | 124 پست

فکر کن هردفعه بگه اینجا نرو اونجا برو 

اینو نپوش اونو بپوش

یا میترسه یا متعصبه یا هرچی خب بره تراپیست یکم حالشو خوب کنه نه ک ب اینو اون گیر بده 

واقها نمیفهمم زندانی بودن و گیر دادن چه لذتی برای بقیه دخترا میتونه داشته باشه 😷

منم 

از پرنسسای نی نی سایتم بدم میاد 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اسمش غیرت نیست. غیرت یعنی مراقب دل خانمت باشی و نزاری اذیت شه . اینایی که شما فرمودید میشه بیمار ...

همش تاپیک میزنن شوهرم نمیزاره فلان کنم 

شوهرم نمیزاره بیسار کنم 

خب مگ خودت استقلال نداری ب عنوان دختر متاهل😐😶

بعضی دخترا ذوقمرگن واسه این اداها چون سالیان سال خانواده هاشون به اسم دوست داشتن و مراقبت محدودشون کردن وقتی هم یه پسر این مدلی میبینن فکر میکنن طرف چقدر عاشقشونه

ولی من از بچگی توی یه خانواده ای بزرگ شدم که محدودیت پوششی و رفت و امد و غیره برام نذاشتن نگفتن تو دختری شب دیر نیا یا جامعه خرابه و ...

الان اگر مردی بخواد از این اداها در بیاره روی پوشش و چیزای دیگه دخالت کنه یا منع و محدود کنه با یه اردنگی شوتش میکنم بره

بعضی دخترا ذوقمرگن واسه این اداها چون سالیان سال خانواده هاشون به اسم دوست داشتن و مراقبت محدودشون ک ...

کسایی هم ک محدودیت داشتن از این به بعد زندگی دومشون رو محدود نکنن و اینو بپذیرن به عنوان انسان حق انتخاب دارن