2777
2789
عنوان

چجوری هم ازدواج کنم هم دانشجو باشم

218 بازدید | 16 پست

من از مهر دانشجو ام میخام دیگه بعد ترم دو ازدواج کنم.. دانشگام شهر خودم نیس چیکار کنم؟؟

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤

شوهرتو ببر شهر دانشگات

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از مهر دانشجو میشم یه شهر دیگه از مازندران

اگرم ازدواج بکنم یه شهر دیگه از مازندران زندگی میکنم

نمیدونم چجوری میشه

برای من رفت و امد راحت تره چون شهر دانشگام وسط شهر منو پارتنرمه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اگ ازدواج کنی میتونی بابت ازواج درخواست انتقالی بدیتو قانون انتقالی هستش ک اگ دانشجو ازدواج کنه انتق ...

میگن تو دلنشگاه مقصد باید سهریع بدی اره؟

اگه رشته ت شهر خودت هم داشته باشه فکر کنم چون متاهلی میتونی انتقالی بگیری

نه شهر خودمون نداره حالا طرف مقابل فعلا از شغل قبلیش بیرون اومده و بیکاره اگر مرکز استان برم ممکنه بیاد اونجا.. اما من مرکز استان نمیارم مگه شهریه پردازشو... دولتی شهرستان میارم