2777
2789
برو فیشال تخصصی پوستت درمان میشه. بعد ماسکو ابرسان بزن ک قشنگ جذذذذب شه پوستت حال بیاد

فیشیال رفتم چند ماه پیش پوستم بدتر مستعد جوش شد و باد کرده بود

ابرسان بیوآکوال مبزنم راضیم

دنبال ماسکای خونگیم همینجوزی بزنم فعلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماسک بادی شاپ استفاده میکنم .

ماسک بیوتی اف جوسان هم خوب بود برام. 

براي لایه برداری هم اسکراب کلینیک و پیلینگ اوردینری میزنم.

ماسک خونگی هم ماسک قهوه میذارم ماسک برنج هم خیلی خوبه . با کتان هم میشه ماسک درست کرد عالیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فیشیال رفتم چند ماه پیش پوستم بدتر مستعد جوش شد و باد کرده بودابرسان بیوآکوال مبزنم راضیمدنبال ماسکا ...

فیشال باید جای بهتر میرفتی در کنارش هم حتما باید روتین درست داشته باشی ‌

بیواکوا اصلا برند خوبی نیست .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فیشیال رفتم چند ماه پیش پوستم بدتر مستعد جوش شد و باد کرده بودابرسان بیوآکوال مبزنم راضیمدنبال ماسکا ...

هردو اشتباهه محصولات بیو اکوا اشغاله باعرض معذرت و ماسکای خانگی ممنوعه برای سلامت پوست

برو یجای تخصصی برای فیشال

🖤

هردو اشتباهه محصولات بیو اکوا اشغاله باعرض معذرت و ماسکای خانگی ممنوعه برای سلامت پوست

برو یجای تخصصی برای فیشال

🖤

فیشال باید جای بهتر میرفتی در کنارش هم حتما باید روتین درست داشته باشی ‌بیواکوا اصلا برند خوبی نیست ...

عزیزم توی شهرک غرب رفتم جای خیلی معتبری هست

فیشیال برای پوستای مستعد جوش اصلا مناسب نیست🥰

عزیزم توی شهرک غرب رفتم جای خیلی معتبری هستفیشیال برای پوستای مستعد جوش اصلا مناسب نیست🥰

پس متخصص پوست برید شاید منشا جوش هاتون از بقیه اندام باشه مثلا از کبد باشه یا از چربی یا با حذف قند مصنوعی یا شکر حل بشه ‌.اول باید درون بدن پاکسازی بشه تا پوست سالم بشه 

جمله دوم رو با احترام قبول ندارم چون خودم تو همین زمینه فعالیت میکنم درسته برای هر پوستی مناسب نیست ولی به جوش مربوط نمیشه .

مرسیی عزیزمماسک برنج رو چجوری استفاده میکنی

برنج رو بدون نمک میپزم 

خیلی میپزم تا له بشه 

بعدش که سرد شد میریزم تو میکسر 

و میزنم به صورتم یه حالت آبکی داره .

البته بیشتر برای آبرسانی و نرم شدن و روشن شدن پوست استفاده میشه

پس متخصص پوست برید شاید منشا جوش هاتون از بقیه اندام باشه مثلا از کبد باشه یا از چربی یا با حذف قند ...

عزیزم پوستم اوکیه فقط سفر بودن خوراکیو اینا خوردم ریز ریز جوش زده و یکمی برنزه شده

وگرنه قبلا هم دکتر رفته بودم

پس متخصص پوست برید شاید منشا جوش هاتون از بقیه اندام باشه مثلا از کبد باشه یا از چربی یا با حذف قند ...

پس یه سوالی دارم الان ک گفتی توی این کاریی

برای جوش با،سن چه راهکارایی داری

خیلی زیاد ندارم ولی یکمی هست👀

پس یه سوالی دارم الان ک گفتی توی این کارییبرای جوش با،سن چه راهکارایی داریخیلی زیاد ندارم ولی یکمی ه ...

شوینده بدن ضد جوش سام بای می

تونر گلیکولیک اوردینری