2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیان همه غذا😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 24 پست
غذا خشک نباشه گیر کنه تو گلومون🥲کنار جوجه و کباب گوجه هم بزارید ،خالی خالی نمی‌چسبد.🥲

اخخخخ قلبم🫠😂اشپز نیستم متاسفانه🥺 ولی یچیزی میزارم کنارش اون غذای خشکو بدین پایین😂

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
خلالی یا مثلا تنوری این دوتا بچه ها زیاد میخرند

مرسی از راهنماییت❤️😍

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

♥️

اسی جون خودت میخوای بفروشی ؟ یا قراره اونجا کار کنی؟ 

اگه خودت میخوای بفروشی کالباس و الویه خیلی طرفدار داره 

من یادمه یه دختر خانمی تو دانشگاه مون میفروخت همه صف میکشیدن براش البته تو سلف نمیفروخت تو حیاط میفروخت 

ساندویچ هاش تمیز بود دورش کاغذ بود خیلی مرتب بود

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
🤣🤣🤣ترشی مثلا

اره اینم خوبه

مرسی

اسی جون خودت میخوای بفروشی ؟ یا قراره اونجا کار کنی؟ اگه خودت میخوای بفروشی کالباس و الویه خیلی طرفد ...

تو سلف چیزای اضافه بفروشم مثلا قاشق چنگال، ظرف یکبارمصرف نوشابه و... میخاستم ببینم دیگه چ ایده هایی میشه پیاده کرد

اره غذا واسه کسایی ک رزرو ندارن ایده خوبیه👌🏻

دستون درد نکنه🥲😁

❤️🥺😄

تو سلف چیزای اضافه بفروشم مثلا قاشق چنگال، ظرف یکبارمصرف نوشابه و... میخاستم ببینم دیگه چ ایده هایی ...

اره اونم فکر خوبیه سلف معمولا شلوغ میشه ولی بنظرت اجازه میدن بری بفروشی ؟ پرسیدی ازشون ؟ 

اره غذا هم خیلی فروش داره به غذا هم فک کن ساندویچ خیلی راحته 

اره اونم فکر خوبیه سلف معمولا شلوغ میشه ولی بنظرت اجازه میدن بری بفروشی ؟ پرسیدی ازشون ؟ اره غذا هم ...

نوشابه وقاشق چنگال ظرف خودشون گفتن 

گفتن هر کی ایده های بهتری داشته باشه قبولش میکنیم دنبال ایده بودم

نوشابه وقاشق چنگال ظرف خودشون گفتن گفتن هر کی ایده های بهتری داشته باشه قبولش میکنیم دنبال ایده بودم

خب پس همون قاشق ‌چنگال و ظرف و دستمال کاغذی عالیه 

یا مثلا نسکافه و هات چاکلت و شکلات