2777
2789

یکی از دانشمندای آلمانی پایه گذارش بوده و تصمیم میگیره عده ای از نخبگان رو گرد هم جمع کنه و اعمال ضد دین انجام میدادم تا اینکه بعد از مدتی همشون به جرم شیطان پرستی اعدام شدن ولی چند وقت بعدش بازم نشونه هوایی از اونا پیدا میشه که هیچکدومشون اثبات نشده و برای همین این قضیه تبدیل شده به یه « تئوری » 

ولی اگه بیشتر بخوایم دقت کنیم خواننده های هالیوود و کیپاپ  ، علامت ها و نماد هایی که ازشون استفاده میکنن ، اجسام و اشکال روی استیج هاشون ، آهنگاشون و همه میتونن نشانه های بارزی از ایلو باشن .

شیوع کرونا و از بین رفتن ناگهانی اش .... 

جنگ های جهانی و سیاست ها...

و پیشرفت های ایالات متحده رو از مهمترین دستاورداشون میدونن 

هدف اونا به کلی از بین بردن دین روی کره زمینه و این کارو با شعار « نظم نوین جهانی » انجام میدن و جنجال های وایرال و و خیلی از شایعات و تئوری های توطئه به دست اوناس 

خیلیا فکر میکنم که اونا شیطان پرستن و این شاید تا حدودی درست باشه ، من یه جا شنیده بودم که فراماسونری قبلا کار ایلومیناتی رو انجام میداد ولی با این تفاوت که میخواست دنیا رو شیطان پرست کنه و ایلومیناتی دست پرورده فراماسون بوده و اتاق فکر اونا . 

به عنوان مثال فراماسونری پشت صحنه بوده و ایلومیناتی جلو دوربین 

ولی بعدش هدف این دوتا از هم جدا شد و ایلومیناتی میخواست فقط دین رو از بین ببره و نه اینکه همه رو شیطان پرست کنه ، پس اینا از هم جدا شدن 

و البته اینم بگم که همه اینا ممکنه شایعه باشه و اصلا همه چی یه چیز دیگه باشه ، بعلاوه هیچ مدرک معتبری دال بر وجودشون موجود نیست و همه این حرفا هم تئوری بوده و همچنان تئوری میمونه ...

ولی من به این بحثا خیلی علاقه دارم 🤩🤩🤩🤩

بیاید حرف بزنیم ، شما هم بگید ، هم از این هم از بقیه چیزای عجیب و غریب 😍😍

دو هفته دیگه مدرسه ها باز میشه ، می‌خوام از تمام فرصتم استفاده کنممم

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منممممممم ، من عاشقشم

فک کن من تو به دنیای موازی تو لندن زندگی میکنم مامی ددی پولدااار 

سفر و تفریح و کلاب و کلاسای رقص و موسیقی و عشق و حال به راه

اصن ندونم خاور میانه چی هس

ایران چ کوفتی هس

میگن بعضی خواننده های با شیطان پیمان می بندن

یه سریاشون اینکارو میکنن ، ولی خدایی مستقیما با شیطان نمیشه ملاقات خصوصی داشت که 😑

با شیطان پرستان پیمان میبندن

ولی خواننده های کیپاپ ، کمپانی هاشون قبلا پیمان بستن و خود خواننده ها یه سریاشون کلا نمیدونن جریان چیه 

ریورس یه سری از آهنگاشونو ببینی کپ می‌کنی 

فک کن من تو به دنیای موازی تو لندن زندگی میکنم مامی ددی پولدااار سفر و تفریح و کلاب و کلاسای رقص و م ...

هعی ... خدایی این همه کشور تو دنیا 

آخه ایراااان ؟

شانس منوتوعهای گوه ب این شانس از هیچی شانس نیاوریم نه کشور ن پول ن خانواده

آخی مامانممممم 😭😭😭😭بابامو 😭

مامانم اینا اوکین ، ولی ایران ......

نگیم دیگه ، فردا تو گونی ایم

شانس منوتوعهای گوه ب این شانس از هیچی شانس نیاوریم نه کشور ن پول ن خانواده

اگه کره شمالی یا آفریقا بدنیا میومدی چی؟ 😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یه سریاشون اینکارو میکنن ، ولی خدایی مستقیما با شیطان نمیشه ملاقات خصوصی داشت که 😑با شیطان پرستان پ ...

ملاقات خصوصی با شیطان ندارن درسته

اما کی گفته نمیشه

میشه داشت و یسری بزرگاشون و سردسته هاشون ملاقات دارن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ملاقات خصوصی با شیطان ندارن درستهاما کی گفته نمیشهمیشه داشت و یسری بزرگاشون و سردسته هاشون ملاقات دا ...

اون آره ولی بالا بالایی هاشون ، نه همین خواننده هایی که ما الان داریم راجبشون حزب می‌زنیم و تا این حد دستشون روعه