یکی از دانشمندای آلمانی پایه گذارش بوده و تصمیم میگیره عده ای از نخبگان رو گرد هم جمع کنه و اعمال ضد دین انجام میدادم تا اینکه بعد از مدتی همشون به جرم شیطان پرستی اعدام شدن ولی چند وقت بعدش بازم نشونه هوایی از اونا پیدا میشه که هیچکدومشون اثبات نشده و برای همین این قضیه تبدیل شده به یه « تئوری »
ولی اگه بیشتر بخوایم دقت کنیم خواننده های هالیوود و کیپاپ ، علامت ها و نماد هایی که ازشون استفاده میکنن ، اجسام و اشکال روی استیج هاشون ، آهنگاشون و همه میتونن نشانه های بارزی از ایلو باشن .
شیوع کرونا و از بین رفتن ناگهانی اش ....
جنگ های جهانی و سیاست ها...
و پیشرفت های ایالات متحده رو از مهمترین دستاورداشون میدونن
هدف اونا به کلی از بین بردن دین روی کره زمینه و این کارو با شعار « نظم نوین جهانی » انجام میدن و جنجال های وایرال و و خیلی از شایعات و تئوری های توطئه به دست اوناس
خیلیا فکر میکنم که اونا شیطان پرستن و این شاید تا حدودی درست باشه ، من یه جا شنیده بودم که فراماسونری قبلا کار ایلومیناتی رو انجام میداد ولی با این تفاوت که میخواست دنیا رو شیطان پرست کنه و ایلومیناتی دست پرورده فراماسون بوده و اتاق فکر اونا .
به عنوان مثال فراماسونری پشت صحنه بوده و ایلومیناتی جلو دوربین
ولی بعدش هدف این دوتا از هم جدا شد و ایلومیناتی میخواست فقط دین رو از بین ببره و نه اینکه همه رو شیطان پرست کنه ، پس اینا از هم جدا شدن
و البته اینم بگم که همه اینا ممکنه شایعه باشه و اصلا همه چی یه چیز دیگه باشه ، بعلاوه هیچ مدرک معتبری دال بر وجودشون موجود نیست و همه این حرفا هم تئوری بوده و همچنان تئوری میمونه ...
ولی من به این بحثا خیلی علاقه دارم 🤩🤩🤩🤩
بیاید حرف بزنیم ، شما هم بگید ، هم از این هم از بقیه چیزای عجیب و غریب 😍😍
دو هفته دیگه مدرسه ها باز میشه ، میخوام از تمام فرصتم استفاده کنممم