2777
2789

پارسال مثل امروز از صبح بیدار شدم داشتم براش کیک تولد میپختم 

دسر درست میکردم کادوهاشو اماده کردم شمع خریدم 

تا عصر داشتم براش کیک و این چیزا آماده میکردم 

از قنادی کنار خونمون دونات هم گرفتم بعد رفتم در خونشون کارش دارشتم(خونهامون کنار همه)بهش دوناتارو دادم گفتم خودم پختم زنگ زد میگفت عجب دستپختی داری چقد خوشمزن ولی اخر شب بهش گفتم که اینارو خریده بودم...

بعدش شب اومد خونمون مامانم بابام اینا رفته بودن خونه خالم نبودن ،براش تولد گرفتم چقد دوتایی خوش گذشت چقد خوشحال شده بود همش میگفت چرا اینقدر زحمت کشیدی چرا اینکارارو کردی

موقع فوت کردن شمع هم آرزو کرد که همیشه باهم باشیم زودتر عروسی بگیریم بچه دار بشیم

ولی امروز رفتم سنگ خاکشو بغل کردم

امروز دلم خیلی گرفته

خون گریه میکنم شما بگین چیکار کنم؟

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

یه خواهشی دارم ازتون

حالم خیلی بده میشه برای اینکه ذره ای خوشحال بشم براش فاتحه بخونید؟ هرکس خوند این پستمو لایک کنه فاتحه خوندنتون براش دلم خوشحال میکنه😭😔

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

خدا صبرت بده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی چقدر دردناک

متاسفم 😔

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خدارحمتش کنه عزیزم 

چرا فوت کرد؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خدارحمتش کنه عزیزم چرا فوت کرد؟!

ایست قلبی

حق داری واقعا تصورشم خیلی سخت و غیرقابل تحمله💔🥲

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده و بتونی با این غم بزرگ

کنار بیای. روحش شاد باشه تولدشم مبارک🥀

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خدا بهت صبر بده خیلی ناراحت شدم حرفی برای گفتن ندارم 

اما همه مال خداییم یک روز هستیم و بعدش نیستیم تو این خلقت خدا ما اندازه یک تار موهم نیستیم 

هرچقدر تو دوستش داشته باشی و برات مهم باشه خدا بیشتر هواشو داره نگرانش نباش 

اون فقط جلوتر رفته بهت مژده میدم قول شرف میدم که همه مون یک روزی بازم همدیگه رو میبینیم  برای اون روز زیبا قوی باش و سالم زندگی کن

ایست قلبی

😔💔🖤🥀

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خدا بهت صبر بده خیلی ناراحت شدم حرفی برای گفتن ندارم اما همه مال خداییم یک روز هستیم و بعدش نیستیم ت ...

قبلا باور داشتم ولی تازگیا دیکه به این حرفا باور ندارم

از کجا معلوم اصلا منو یادش رفته یادش نیس

قبلا باور داشتم ولی تازگیا دیکه به این حرفا باور ندارماز کجا معلوم اصلا منو یادش رفته یادش نیس

وقتی کسی میمیره تمام زندگیش رو میبینه تمام حس هاش رو میبینه حتی میبینه وقتی باتو حرف میزده تو دل تو چه اتفاقاتی رخ میداده نه تنها میبینه بلکه باتمام وجود حسش میکنه این حرف من نیست

حرف خدا وپیغمبره حرف قرانه 

مثل پولی که تو بانک میزاری خیالت راحته اون پول هیچ وقت گم نمیشه اینو بدون محبت و دوست داشتن هیچ وقت تموم نمیشه و  کسانی که فوت میشن اون دنیا دستشون بازتره بیشتر میتونن کمکت کنن از خودش بخواه ارومت کنه