2777
2789
عنوان

باردارم و عروسی دعوت شدم

1056 بازدید | 33 پست

من با آی وی اف باردارشدم و الان۱۰هفته هستم و عروسی یکی از اقوام دعوت شدم،واقعا نمی‌دونم چیکارکنم برم یا نرم

بنظرتون چند ساعت نشستن تو تالار ضرر داره؟در حد نصف طبقه هم پله داره

فعلا هم ب فامیل نمی‌خوام بگم باردارم مامانم میگه اگه نرم خودش بدتر جلب توجه میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگیم آخه اگه بگیم برو خدایی نکرده چیزی بشه عذاب وجدانش نیفته گردن ما

ولی من بودم شاید نمی‌رفتم مخصوصا که میگی آی وی آف کردی

عزیزم هرکار کردی

مواظب خودت باش مخصوصا الان که یه فرشته توی شکمته 😍❤️

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

بگو مریض بودم نتونستم بیامواقعا ارزش نداره اینهمه درد و سختی تحمل کنی یه وقت چیزیت میشه خدایی نکردهد ...

آره درسته

راستشو بخوای دلخوریشون برام مهم نیست یه سری فامیل فضول داریم که تا ته توی ماجرا رو درنیارن که چرا نرفتم ول کن نیستن،منم نمی‌خوام فعلا بدونن باردارم 

نمی‌دونم چرا انقد حرف بقیه برام مهمه واقعا

نرو ببخشید رک میگم گل این همه درد ، هزینه و زحمت و .... فقط برای شما بود بنظرم ارزش ندارد بخاطر یه ع ...

آره واقعا درسته خیلی اذیت شدم

تو این دوماه فقط یکبار در حد یک ساعت بعدشام خونه مامانم رفتم اونم خونش پله نداره

خانوادمم شرایطمو می‌دونن ولی میگن بیا چیزی نمیشه

خودمم ته دلم راضی نیستم برم

برو اما کفش و لباس راحت بپوش نشستن زیاد اذیتت نمیکنه مثلا ساعت ۸ برو ساعت ۱۱ هم بعد شام برگرد در حد ...

ن رقص ک عمرا...من در طول روز بیشتر دراز میکشم رو مبل یهو پاشم برقصم شوک میده🤭

منم عروسی درجه یک بود با اینکه طبیعی باردار شده بودم نرفتم

خانواده چیزی نگفتن؟

من بیشتر از واکنش خانواده و مادر شوهرم میترسم اونا حرمت براشون مهمه میگم یوقت لو ندن منو برن بگن چون حاملس نیومده،چون نمی‌خوام فعلا بدونن

نرو عزیرم بگو کسالت دارم و ...

اوهوم خودمم ته دلم دوسندارم

نمی‌دونم چرا انقد سخت میگیرم ب خودم و از واکنش اطرافیان میترسم و برام مهمه

بخدا چندروزه همش استرس دارم ک چ بهانه ای بیارم و چجوری بگم ک ضایع نباشه

از من ناراحت نشیا من سال ۹۸باردار بودم هشت هفته متاسفانه رفتم عروسی و تیر هوایی زدن منم ترسیدم بچه سقط شد و من هنوز مرداد ماه هرسال دلم میگیره چون مرداد بدنیا میومد نرو عروسی واجب نیست