2777
2789
عنوان

بیا فـالت رو بگیرم🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 513 پست
فقط 4ماه ک حامله بودم منو گذاشت رفت خودش میخاد از خانوادم منو جدا کنه همه میگن اگ بری باید قید خانوا ...

یاحسین ببین دیگه نگو حالم ازش بهم خورد مردک 

اگر میتونی یه مشاوره مذهبی برو برای خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ میگه میخاد حرصت بده این ادم خیلی سمیه بهش توجه نکن زیاد نشون نده مشتاقی خودش سر افکنده برمیگرده ...

قسم خورده میگ تو حرفمو ب شوخی گرفتی قسم خورده دارن میرن راسته یا ن؟ 

بابا من حالم ازش بهم خورد از پشت گوشی ندیده حس بد از مرده گرفتم این خواهرمون داره خودشو توجیه میکنه

دوسش داره خب 

ما یه همسایه داشتیم خیلی عاشق زنش بود رنه هن عاشق بود ولی بچه دار نشد مرده رفت خاستگاری خانواده مرده مجبورش کردن زن دوم مشکلی نداشت که زن اول باشه پیشش  الان یدونه دختر دارن زن اول طلاق گرفت رفت ولی زن دومیه همه میگن خیلی پرووو هستش همش میگه یبار جلو من گف شوهرم به زن اولش گف بمون خودش نموندو رفت وگرنه من مشکلی با بودنش نداشتم راضی بودم الان سه تایی باهم بودیم دختره تک دختره رفته یع یه مرد زن دار من موندم چرا رفته بهشم میگی میگه به کسی ربطی نداره ولی من میگم بخاطر مال و منال پسره رفته  چون تک پسرع زن اول خیلی خوشگله ولی دومی خیلی زشته  اولی ۱۹ سالش بود طلاق گرفت دومی ۱۹ سالش شد زنش شد  پسره یه هفته نشده به طلاقش عروسی کرد

امیر وارم آیتم  طلاق بده چون خیلی پروووو هستش