2777
2789

بچه ها دلم میخواد از دستشون فرار کنم گاها! 

من رشته دانشگاهیم مربوط به ریاضی فیزیک هست و یه دانشگاه خیلی خوب دولتی درس میخونم!

ولی خانواده ام عقده دارن من دکتر میشدم!!

الان من عاشقش رشته امم و خیلی راحت بعد فارغ التحصیلیم میتونم اپلای کنم چون دانشگاهم خیلی معتبره و منم اصلا قصدم از اول مهاجرت بود!

ولی به زور و التماس میگن بشین کنکور بده برو دندون آزاد بخون!

حتی بابام میگفت برو روسیه خودم تمام مخارجت میدم 

این چندسال انقدر عقده دارن که من دکتر میشدم

و اصلا منو و علایق منو نادیده گرفتن.

دارن حالمو بهم میزنن این خانواده .

همه اش حرص امو درمیارم که اگه پزشکی یا دندون میخوندی برات فلان پولو خرج میکردیم میذاشتیم با دوستات مسافرت خارجی بری  (پاسپورت بابام قایم کرده که خجالت آوره انقدر بهم اعتماد ندارن )

و الان خیلی دارن بهم فشار میارن از لحاظ عاطفی و مالی

با اینکه من شرایط مالی خانوادگیم خیلی خوبه از عمد منو تو تنگنا میذارن چون رشته دانشگاهی منو دوست ندارن

بچه ها من چیکار کنم ؟؟؟

تحمل و صبرم داره تمام میشه از رفتار هاشون

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تحمل کن تا تموم شه و اپلای کنی راحت میشی از دستشون مهاجرت کنی تموم میشه

تا اون موقع باید رو برانکارد منو ببرن فرودگاه احتمالا چیزی ازم نمونده😭😂

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

و یگبار خیلی جدی باهاشون حرف بزن

بگو این منم

عاشق رشتمم 

عقده و ارزوی پزشکی ندارم 

هرکی داره خودش بره یخونه

بگو من میخوام خانوم دکتر تو رشته خودم بشم

اینده منه زندگی منع

به کسی اجازه نمیدم دخالت کنه توش

امید بذر هویت ماست 💚🌱

من بودم میگفتم من به این رشته علاقه دارم اگه میخواین برم رشته دیگه ای باید بزارین اول رشته مورد علاقمو بخونم 

اینجوری هی امیدوارشون کن که قراره بخونی دندونو بعدم اپلای کن برو نشد اپلای کن یا طول کشیدم هی برو کنکور بده سفید بده که نشه دندون آزاد تا وقتی کارات اوکی بشه 

و یگبار خیلی جدی باهاشون حرف بزنبگو این منمعاشق رشتمم عقده و ارزوی پزشکی ندارم هرکی داره خودش بره یخ ...

این حرفارو چندساله میزنم

بی فایده است

من بودم میگفتم من به این رشته علاقه دارم اگه میخواین برم رشته دیگه ای باید بزارین اول رشته مورد علاق ...

البته اگه دیگه منطقی و اینا حرف میزنی نمیشه 

اینجوری به نظرم حداقل روحیت بهتر میمونه گیر نمیدن بهت 

با موفقیتت،  بهشون ثابت میشه که اشتباه کردن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من بودم میگفتم من به این رشته علاقه دارم اگه میخواین برم رشته دیگه ای باید بزارین اول رشته مورد علاق ...

من حتی برای کارا مهاجرت ام پول از الان سیو کردم

مدرک زبان ام گرفتم

انگار نه انگار من بابت هدفم انقدر تلاش کردم

انتطار دارن همه چیز رها کنم و برم دنبال آرزو های اونا

خانواده من با کل خانواده های ایرانی فرق داشتن و دارن 

اصرار دارن هنر بخونم😕

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

ایکاش پدرم بگه من خرجتو میدم...

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•