2777
2789

میخاستم بدونم روز اولی که میری چکارهایی میکنن؟

من در اصل برای ازمایش های انعقادی خودم و ازمایش اسپرم همسرم میرم

میخام بدونم ازمایش انعقادی ایمنی رو کامل میویسن پزشکاش؟

میدونید سه شنبه صبح کدوم دکترها هستن اونجا؟

ازمایشگاهش معتبره؟

و اینکه حدود هزینه اولین جلسه و این ازمایش ها چقدره؟

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

من با مراکز مخالفم

یه دکتر از تو مرکز انتخاب کن که کاربلد باشه همه کاراتو با اون انجام بده تا الکی پاست ندن اینور اونور

من دکتر رزاقی رو انتخاب کردم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من با مراکز مخالفم یه دکتر از تو مرکز انتخاب کن که کاربلد باشه همه کاراتو با اون انجام بده تا الکی ...

عزیزم من قبلا با شما صحبت کردن  گفتید دکتر رزاقی خیلی خوبن زنگ زدم و همینطور ایمیل هم زدم و شرح حالمو گفتم  اما متاسفانه تا نیمه ابان خارج از کشورن ودکتر معینی مطب بجاشون هستن که گفتن یکشنبه بعد نوبت میدن که من سه شنبه و چهارشنبه این هفته تهرانم...

من نمیدونم چکار کنم واقعا؟

حالا برای از اسپرم که حتما میخام ابن سینا برم.

برای ازمایشات ایمنی و انعقادی هم اونجا مینویسن دکتراش دیگه؟

اگه لیست کامل همه ازمایشها رو داشته باشی ازت بگیرم و به دکترش بگم برام بنویسه بعد ببرم بیرون انجام بدم

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با مراکز مخالفم یه دکتر از تو مرکز انتخاب کن که کاربلد باشه همه کاراتو با اون انجام بده تا الکی ...

سلام مانترا جون

چطوری خودمون دکتر انتخاب کنیم؟

اصلا میگی کدوم مرکز نسبت به بقیه ی جاها کارشون بهتره؟اخه من دوساله اقدامم .شوهرهم پارسال عمل واریکوسل کرده..دیگه خسته شدم 

با اجازه استارتر

اخه شوهرم سرش خیلی شلوغه الانم بیشتر بخاطر کار اون داریم میایم تهران

خوددم سرکار میرم 

البته محسن معینی سه شنبه این هفته مطب هستش اما گفت اصلا نوبت نداریم....

ابن سینا کجاست توکدوم شهر

تهران هست

سمت شریعتی فک کنم وب سایت هم داره تو نت بگردی هست

سایتش https://www.avic.ir/fa

شمارش 02123519

صبح زود زنگ بزن که زیاد پشت خط نمونی

عزیزم من قبلا با شما صحبت کردن  گفتید دکتر رزاقی خیلی خوبن زنگ زدم و همینطور ایمیل هم زدم و شرح ...

ببین من دوستانم بودن که رفتن ابن سینا اصلا مثل سابق نیست دیگه بررسیهاشون دقیق نیست ازمایشگاهش خیلی معتبره میتونی ازمایشا رو اونجا بدی. 

دکتر معینی یکشنبه و سه شنبه هست. یبار دیگه زنگ بزن. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ببین من دوستانم بودن که رفتن ابن سینا اصلا مثل سابق نیست دیگه بررسیهاشون دقیق نیست ازمایشگاهش خیلی م ...

باشه الانم زنگ میزنم

میگم این معینی خودش مطب نداره 

شاید مطب خودش باشه اونجا بزنگم

اخه شوهرم سرش خیلی شلوغه الانم بیشتر بخاطر کار اون داریم میایم تهران خوددم سرکار میرم  البته ...

آهان

خوب پس برو ابن سینا

دکتر ایمنولوژی اگه دکتر توکلی بهت بیفته عالیه. دکتر زنانش رو نمیشناسم زنان انعقادیها رو میخواد ازت. خودت اصرار کن که دکتر ایمنی ببینتت و سی دی مارکر ها رو برات بنویسه کامل. 

انعقادی هم جهش ژنی هست اونا رو هم بخواه

آهان  خوب پس برو ابن سینا دکتر ایمنولوژی اگه دکتر توکلی بهت بیفته عالیه. دکتر زنانش رو نمیشنا ...

اوکی

پس توکلی رو پیگیر میشم  اونجا

امروزم دوباره به مطب رزاقی زنگ میزنم که اگر شد سه شنبه نوبت بده برم همونجا

سلام مانترا جون چطوری خودمون دکتر انتخاب کنیم؟ اصلا میگی کدوم مرکز نسبت به بقیه ی جاها کارشون بهتر ...

منظورش اینا بین پزشکای اونجا یکی که کارش درسته رو انتخاب کن روند درمانتو برو مطب انجام بده پیشش

مثلا اینجا مانترا جان از خانوم رزاقی خیلی راضی بودن

یا من دیدم بچه ها از محسن معینی هم راضی بودن

اما اشرف معینی رو زیاد تعریف نمیکردن .میگن بداخلاقه و گوش نمیده اصلا

شماره رزاقی تو نت هست من بهش ایمیل زدم گفتن روز 11 یا 12 سیکلت بیا هم ازمایش های ایمنی و انعقادی رو مینویسم برات و هم اینکه سونو میکنن رحم و تخمدانتو

هر چی هم ازمایش و عکس قبلا انجام دادی هم خودت هم همسرت همرو گفتن بیار ببینم

باشه الانم زنگ میزنم میگم این معینی خودش مطب نداره  شاید مطب خودش باشه اونجا بزنگم

داره. تو نت هست ادرسش.