2777
2789
عنوان

زن جدید شوهرم رو زندگی ک برای من ساخته شده بود عشق میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 70 پست
حتمن زیادی وابسته میشی اینجوری زود دل طرفو میزنی ولت میکنه

نه اصلا ادمای متعهدی نبودن برعکس رفیقاشون ک روابط چندین ساله داشتن طرفای من همه عوضی بودن

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
میبینیش؟

ن میشنوم ک زنش حانله شده یبارم سقط کرده برا زنش ماشین خریده

گذاشته زنش کار کنه

ولی ب من اجزه تحصیل و کارکردنم‌نمیداد حتی...

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان چرا داری خودتو عذاب میدی به قول خودت جدا شدی به زندگی خودت و راه جدید فکر کن زندگی خودت رو ب ...

من تیرو تخته دارم ن خیلی لاکچری ولی دارم خلاصه ولی ادمی ک بشه بهش تکیه کرد نه ...من دلم عشق میخواد

اوه۶ ساله جدا شدی خب اون بنده خدا هم باید ازدواج کنه

زندگی من خراب شره من بیوه شدم

بهش فکر نکن فراموشش کن تا عذاب نکشی

خانواده م یاداوریم میکنن بدبختم

ن میشنوم ک زنش حانله شده یبارم سقط کرده برا زنش ماشین خریدهگذاشته زنش کار کنهولی ب من اجزه تحصیل و ک ...

!! برو خدا رو شکر کن که جدا شدی، یعنی چی آخه اجازه درس خوندن و کار بهتون نمیداد! خدا بهت رحم کرده که آزاد شدی دوباره

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
!! برو خدا رو شکر کن که جدا شدی، یعنی چی آخه اجازه درس خوندن و کار بهتون نمیداد! خدا بهت رحم کرده که ...

خب چرا منو نمیزاش 

ولی اینو گذاشته

من چ بدی بهش کرده بودم من

فقط ۱۷ سالم بود ک زنش شدم

ولی ی بیوه ی شخص دیگرو گرفت و باهاش زندگی میکنه

فک میکنم قرار تا اخر عمر مجرد بمونم و هیچکس سراغ من نمیاد

با دوست شدن با این و اون مطمعن باش نمیان بگیرننت 

مطمعن باش 

فقط ازت سو استفاده میشه 

مسیر درست رو برو پاک و تنها باش اسباب ازدواجت جور میشه 

تجربه دارم که بهت میگم 

دوستی اخرش کسافت کاری ...تن خودت رو نفروش به اینا که یه وقت شاید بیان بگیرنت اینا خیلی عوضی ان 

قدر خودت رو بدون مسیر درست رو برو برو سر کار .پول جمع کن .بگرد .خوش باش.خوب بپوش.مردم دار باش 

ببین چطوری میان دنبالت اونم برای ازدواج 

توهم عین من ازدواجی 

دوست داری یه خونه مستقل با همسر غروم زندگی بی دغدغه داشته باشی 

همه ی این روز هارو چه بسا بدتر گذرونم 

اشتباه من رو تو نکن دختر 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
با دوست شدن با این و اون مطمعن باش نمیان بگیرننت مطمعن باش فقط ازت سو استفاده میشه مسیر درست رو برو ...

من خونه از خودم دارم و تنها زندگی میکنم...اما ی عشق یا زندگی میخام....نمیخام تنهاییمو ادامه بدم

علت جدایی همین سخت گیریش بود؟ چند سالته؟ ساید از عشق زیاد بوده

۲۵

نه از عشق نبود ...عاشق نبود تحت فشارم میزاشت

من خونه از خودم دارم و تنها زندگی میکنم...اما ی عشق یا زندگی میخام....نمیخام تنهاییمو ادامه بدم

خب کلا منظورم از خونه زندگی مستقله 

حواست باشه قدر خودت رو بدون 

منم نگفتم تنهاییت رو ادامه بده 

گفتم مسیر خودت رو بدون این هرزه ها ادامه بده 

اینا فقط غزت می خوام استفاده ابزاری کنن 

بزار کسی بیاد داخل زمدگیت که خودت رو بخواد برای ازدواج

خدایا خودت پشت و پناهم باش

بعضی وقتا دوتا آدم برای هم ساخته نشدن ،با اینکه جفتشون جدا از هم خوبن ولی با هم  فرکانسشون به هم نمیخوره و دچار مشکلاتی میشن که شاید با یکی دیگه اینجوری نباشه که اینجور مواقع بعضی وقتا به ازدواج هم نمی‌رسن یا بعد ازدواج دچار مشکلات میشن و به جدایی ختم میشه چون حالشون کنار هم خوب نیست، و برعکس دونفر از لحاظ فرکانس و ارتعاش و تفاهم میتونن خیلی نزدیک به هم باشن و به قول معروف مال هم ساخته شدن، یا در حد معمولی باشن

ن میشنوم ک زنش حانله شده یبارم سقط کرده برا زنش ماشین خریدهگذاشته زنش کار کنهولی ب من اجزه تحصیل و ک ...

وقتی میشنوم که میگید اجازه درس خوندن و این چیزا نداده واقعا حرص میخورم، مگه سال ۵۲ هستش!! اخرش هم همین میشه ، اگه کار ب جدایی برسه پیشه خودمون میگیم کاش کار خودمو میکردم و عقب نمی افتادم! ولی خب آدمی تجربه رو تجربه نمیکنه، و عزیزم دیگه نو شروع کن و واست مهم نباشه مخصوصا این چیزای کوچیک(( اتفاقا اونی که میاد واست تعریف میکنه اصلا کارش درست نیست)) شک نکن ب بهترین ها میرسی

۲۵نه از عشق نبود ...عاشق نبود تحت فشارم میزاشت

شاید تو هم بچه و خام بودی.... بیوه گرفته که پخته تر باشه.... میترسیده سن و سالت کمه هوایی شی از دستت بده ولی همینجوری هم از دستت داد 

تو طلاق خواستی یا اون ؟ خونه از مهریته؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤