2777
2789

و منی ک هر روز تو جنگ با خودم و سرزنش کردن خودمم ک اون چه انتخابی بود من کردمو

و این جه زندگیه ک من دارم😔

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

اشتباه نوشتم شوهرم ...وای همسر سابقم:/۶ سال پیش جدا شدیم ما

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

یا دوس پسرایی ک حاضر ب ازدواج با من نبودن ونیستن

اصلا انگار هیچکس منو نمیبینه و نمیخاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان چرا داری خودتو عذاب میدی 

به قول خودت جدا شدی 

به زندگی خودت و راه جدید فکر کن 

زندگی خودت رو بساز با ادم هم ساز خودت ازدواج کن 

تیر و تخته هم بعد می تونی توهم بخری بزاری خونه ات حال کنی 

ارامش داشتن مهمه 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
خب الان چرا داری خودتو عذاب میدی به قول خودت جدا شدی به زندگی خودت و راه جدید فکر کن زندگی خودت رو ب ...

فک میکنم قرار تا اخر عمر مجرد بمونم و هیچکس سراغ من نمیاد

تو ظاهرشونو میبینی از باطنشون که خبر نداری

عموما آدم ها اشتباهاتی که تو ازدواج اول داشتن تو دومی تکرار نمیکنند... میتونند برای دومی بهتر باشن مگر اینکه مشکل ریشه ای باشه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
اشتباه نوشتم شوهرم ...وای همسر سابقم:/۶ سال پیش جدا شدیم ما

گذشته رفته الان بچسب فکر کن کجا کار اشتباه بوده شاید اونم به ظاهر عشق می‌کنه تو از اون بهتر باشی قصه گذشته نخور