2777
2789
عنوان

فکر میکنم بابام داره خیانت میکنه)

352 بازدید | 9 پست

بچه ها جدن نمیدونم چیکار کنم حس میکنم بابام داره خیانت میکنه

رفتارش با مامانم اصلن خوب نیست اصلن دوستش نداره در واقع هیج اهمتی نمیدا برا مامانم چه اتفاقی بیفته از طرف دیگه ای دیدم دو تا عکس از یه خانوم با تاپ دو بنده تو گوشیش ذخیره کرده بود تا بش گفتم دستپاچه شد گوشیو ازم گرفت گفت دوست داشتم ببینمو سریع رفت بخدا حس میکنم دیوونه شدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به تو چه

زندگی زناشویی خودشونه تو هیچ کمکی نمیتونی بکنی بذار خودشون بفهمن و حل کنن به هر روشی که هست

میدونم فکرش خیلی عذاب اوره ها ولی در واقع هیچ کمکی نمیتونی بکنی و فقط رابطت با جفتشون خراب میشه پس کلا پاتو بکش بیرون سعی کن پیشرفت کنی و از خونه بری 

خب به تو چهزندگی زناشویی خودشونه تو هیچ کمکی نمیتونی بکنی بذار خودشون بفهمن و حل کنن به هر روشی که ه ...

داداش بابامه((:

عاشقش بودم همیشه و عاشقم بوده..بابام هیجی مامانم چه گناهی کرده

داداش بابامه((:عاشقش بودم همیشه و عاشقم بوده..بابام هیجی مامانم چه گناهی کرده

مبدونم عزیزم

میدونم چقدر حالت بده میفهمم که دوست داری هرجوری شده کمکشون کنی ولی تجربه بهم ثابت کرده نه تنها نمیتونی کمک کنی بلکه آدم بده داستانم میشه

شاید اگه به مامانت بگی‌بعدا سرکوفتشو به تو بزنه که کاش نمیگفتی و زندگیشون به طلاق کشیده نمیشد

گفتنش هیچ دردی و از هیچ کس رها نمیکنه اگر مادر مستقل و خودساخته ای داری که میدونی اگر بهش بگی میتونه خودشو جمع کنه و زندگیشو جدا کنه و یه زندگی خوب بسازه واسه خودش اره بگو وگرنه فقط همه چی بدتر میشه

اگر دوست داری با بابات صحبت کن راجبش اگر رابطه نزدیکی باهاش داری دغدغتو بگو بهش بگو که باعث نگرانیت شده 

ولی اگر میدونی عصبانیتش کار دستت میده و جوابتو درست نمیده و ناراحت ترت میکنه ولش کن

به عکس هم بسنده نکن اون عکسا میتونه دلایل و وضعیت های مختلفی داشته باشه شاید یکی واتساپ واسش فرستاده و بدون اینکه بخواد ذخیره شده شاید یه عکس ساده اس هزارتا شاید میشه واسش چید

مبدونم عزیزممیدونم چقدر حالت بده میفهمم که دوست داری هرجوری شده کمکشون کنی ولی تجربه بهم ثابت کرده ن ...

نه ب مامانم نمیگم حاضرم براش جای همه رو پر کنم ولی نزارم اب توی دلش تکون بخوره

ولی در مورد عکسا خودش ب خواست خودشون ذخیرش کرده بودن اینو مطمئنم(:خیلی بد ددشت میپیچوند حرفمو ک سریع بحث تموم شه