2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

112 بازدید | 19 پست

دوستان خانمی رو میشناسین پزشکی بخونه؟

وضع زندگیشون اوکیه؟

خیلیا میگن پزشکی به درد زن نمیخوره زندگی آینده ات خراب میشه و نمی تونی ازدواج موفق داشته باشی و...؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان خودمو کتک می‌زنم از دست این آدما

بله قشنگم دیدم ، خیلی هم دیدم خانم دکتر های موفقی که خداروشکر ازدواج های موفقی دارن و داشتن . بچه های خوبی تربیت کردن و درآمد عالی دارن . 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

واس همینه انقد عقبیم الویتمون ازدواج موفقه تا شغل و مقام

اولیوت نیست من حداقل تا ۲۷ ۲۸ سالگی نمیخوام اصلا به ازدواج فکر کنم

ولی بحث اینه میگن بدی هاش بیشتر خصوصا میگن برو دندون

الان خودمو کتک می‌زنم از دست این آدمابله قشنگم دیدم ، خیلی هم دیدم خانم دکتر های موفقی که خداروشکر ا ...

وقتی تو شرایط انتخاب رشته قرار میگیری خیلی آسون نیست

و جوانبی برات مهم میشه که کسی که تو این شرایط نبوده درک نمیکنه

ممنون از شما

وقتی تو شرایط انتخاب رشته قرار میگیری خیلی آسون نیستو جوانبی برات مهم میشه که کسی که تو این شرایط نب ...

بله متاسفانه درک‌ نمیکنن بعضی ها و بیشترشون کسایی هستند که از صد قدمی کنکور رد نشدن

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بله متاسفانه درک‌ نمیکنن بعضی ها و بیشترشون کسایی هستند که از صد قدمی کنکور رد نشدن

🩷

من خودم بعد از این همه سال با تمام علاقه ای که به پزشکی داشتم و درسی که خوندم این یه ماهه اخیر که تحقیق کردم و از پزشک ها و دندان پزشک ها نظر پرسیدم پشیمون شدم...