2777
2789
عنوان

من حسودم آیا

152 بازدید | 14 پست

برای من خواستگار اومده بعد دختر عمم میگه پسره کوچیکتره ازت درحالی که دروغ میگه  بعد من حقوق میخونم اون میگه ک من میخوام پرستاری برم با اینکه درسش ضعیف تره از من ۴ سال ازم کوچکتره و راهنماییه معدلشو شده ۱۷ و نیم  شده من 

حسادت میکنم بهش یا مثلا هم قد منه حسودی میکنم بلند تر میتونه بشه ازم یا اینکه مثلا برای اینکه قدش بلند شه شنا و تکواندو میره ولی من تلاش نکردم براش ب هش حسادت میکنم 

چیکار کنم روش حساس شدم ؟

کافیه کمی صبر کنید تا سنتون از ۱۸ بره بالاتر

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی حساس شدی بابا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من بالای ۱۸ هستماون خودشو با من مقایسه میکنه من حساس شدم

بگذر

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چیکار کنم اون همیشه خودشو با من مقایسه میکنه دیوونه شدم از دستش

اونایی که مقایسه میکنن معمولا احساس کمبود دارن

واکنش خاصی نشون نده. جوری که انگار برات مهم نیست

هرکسی جایگاه خودشو داره الکی اعصابتو بهم نریز

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چجوری مثلا سر قد من اصلا برام مهم نبود ولی اون دو سه ساله هی با مامانش میاد بغل من وای میسه خودشو مق ...

اون داره تلاش میکنه خودشو با الگوش و تعریفش از آدم بزرگ مقایسه کنه و ازش جلو بزنه

یعنی من الگوشم ؟

بعععععله