2777
2789
عنوان

درامد وکالت چطوره

217 بازدید | 17 پست

ایا شغل وکالت درامد داره امسال انتخاب رشته و کنکور دارم و نمیدونم چیکار کنم به وقتی که برای این کار میزاریم می ارزه؟لطفا راهنماییم کنید چقدره درامدش تقریبا

وکیل زیاد شده این روزا کسی هم سراغ وکیل تازه وارد. نمیره همه میرن پیش اونی ک سابقش زیاد تر و پرونده های بیشتری حل کرده به عنوان یک دانشجو سال آخر حقوق میگم به درد نمیخوره اگر برای درآمد میری اگر عشقشو داری آره خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته حقوق خیلی دنیای متنوعی داره

نمیدونم چرا همه میرن سراغ وکالت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اشنا داشتی وکیل باشه؟به چی بستگی داره؟

۹۰ درصد اطرافیانم وکیلن

دو سه ساله پذیرش وکالتو خیلییییییی زیاد کردن

دیگه تو هر کوچه ای یه وکیل دراومده

واسه اینکه کارت بگیره

اولا باید دانشگاه خوب درس بخونی، خودت مطالعه خیلی داشته باشی، زبوندار باشی، حتی تیپت مهمه 😄 ، و اینکه سرشناسی و روابط خانوادگی هم خیلیییی مهمه

در کل راه پیشرفت داره اما اروم و پله مله

تازه کار نمیتونه باسواد درامدش زیاد باشه؟

اگ بخای بری تو اداره کار کنی درامد کارمندی میتونی داشته باشی مثلا بعضی شرکتا یا دولتی مث دادگستری مشاور حقوقی شی یا دفتر ثبت اسناد بزنی اره

ولی خود وکالت نیاز ب اسم و شهرت داره چند سال ک بگذره کارت میگیره

باید پیگیر باشی فضای کاریش هم در نظر بگیر وقتی ک ۳۰ ساله میشی ۴۰ ساله میشی بازم دوس داری ی وکیل باشی 

ساقی به نور باده برافروز جام ما