2821
2789
طلاق تو عقد تو این زمونه اصلا ب حساب نمیاد و مهم نیس. دوران عقدو واسه همین گذاشتن که دیدی بدرد هم نم ...

کاش همه اینطور فکر کنن متاسفانه ما عقدو دوره اشنایی میدونیم 

الانم خیلی نگران ایندمم دلم برا خودم میسوزه

چجوری اعتماد کردین؟سنتی بود ازدواجتون؟ همسرتون ازدواج اول بود؟ چند وقت بعد طلاق ازدواج کردینببخشید س ...

بله سنتی بود دو سال بعد طلاقم ازدواج کردم همسرمم ازدواج اولشه ولی خیلی سختی کشیدم این دو سال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله سنتی بود دو سال بعد طلاقم ازدواج کردم همسرمم ازدواج اولشه ولی خیلی سختی کشیدم این دو سال

چقدر خوب انشاالله خدا جواب همه دلشکستگیاتونو بده 

چرا سختی؟ 

خواستگار دیگه ایم داشتین که مجرد باشن؟

یک ماه بعد از طلاق، فامیل هستن شوهرم، بله مجرد بودن و توی هیچ رابطه‌ ایی نبودن قبل از من

چقدر خوب من خیلی نگرانم و میترسم تازه جدا شدم فعلا که خواستگاری ندارم ولی هم نگرانم که هیچکس شرایطمو نپذیره هم نمیتونم اعتماد کنم

کاش همه اینطور فکر کنن متاسفانه ما عقدو دوره اشنایی میدونیم الانم خیلی نگران ایندمم دلم برا خودم میس ...

من ازدواج کردم و بعدش طلاق گرفتم و ازدواج دوم بعد چند سال کردم و گوه میخورد کسی بخواد راجع بهم بد فکر کنه. من یه بار زندگی میکنم دلم نمیخواد فرصت زندگیمو بخاطر حرف بقیه بسوزونم

چقدر خوب انشاالله خدا جواب همه دلشکستگیاتونو بده چرا سختی؟ خواستگار دیگه ایم داشتین که مجرد باشن؟

افسرده بودم مثل شما حس میکردم زندگیم دیگه نابود شده بعضی خواستگارا هم با شنیدن طلاق یه حرفایی میزدن و میرفتن واقعا دلم میشکست 

ولی خدا بزرگه انشالله تو هم روی خوش زندگی رو میبینی مخصوصا اگه طلاقت با نامردی بوده 

من ازدواج کردم و بعدش طلاق گرفتم و ازدواج دوم بعد چند سال کردم و گوه میخورد کسی بخواد راجع بهم بد فک ...

دقیقا همینطوره مردم از داخل زندگیه ادم خبر ندارن ففط قضاوت میکنن 

شماام باکره بودین؟ چند وقت بعد ازدواج کردین؟

چقدر خوب من خیلی نگرانم و میترسم تازه جدا شدم فعلا که خواستگاری ندارم ولی هم نگرانم که هیچکس شرایطمو ...

نگران نباش و نترس در لحظه زندگی کن از آینده نترس، خودتو بساز مهم نباشه برات. شما الان از مجردیت لذت ببر ،خاستگار خودش میاد وقتی بیخیال باشی، موقعیتت چشه عزیزم؟ خلاف شرع که نکردی مثل بقیه زوج ها دیدی به درد هم نمیخورید جدا شدی. واسه اعتماد هم تحقیق میکنی و دوران نامزدی بیشتر داشته باش تا بشناسیش. 

افسرده بودم مثل شما حس میکردم زندگیم دیگه نابود شده بعضی خواستگارا هم با شنیدن طلاق یه حرفایی میزدن ...

نامردی فقط قسمت کوچیکی از ظلمای اون ادمه 

دقیقا منم همش فکر میکنم جهیزیم میمونه خاک میخوره 

و واقعا تحمل اینکه به عنوان یه نقص ببینن موضوع طلاقمو ندارم 

همسر شما هیچ مشکلی نداشتن با جداییتون؟

نگران نباش و نترس در لحظه زندگی کن از آینده نترس، خودتو بساز مهم نباشه برات. شما الان از مجردیت لذت ...

ممنون از دلگرمیتون 

بخدا همش فکر میکنم میگم یه نامزدی بوده که اسمشم پاک شده رفته از شناسنامم چرا باید نگاهشون فرق کنه انگار آش نخورده و دهن سوخته شدم خودم شاغلم موقعیت اجتماعی خانوادمم خوبه ولی بازم نگرانم

دقیقا همینطوره مردم از داخل زندگیه ادم خبر ندارن ففط قضاوت میکنن شماام باکره بودین؟ چند وقت بعد ازدو ...

ن بابا میگم عروسی کرده بودم تقریبا پنج سال بعدش ازدواج دومم بود. تو محل کارم با همسرم اشنا شدم. قبلشم خواستگار بود ولی همشون از کارم بودن. در کل بری سر کار و تو جامعه باشی حتما پیدا میشه حتی اگر شهرتون کوچیک باشه چون خیلی ب چشم دیدم

نامردی فقط قسمت کوچیکی از ظلمای اون ادمه دقیقا منم همش فکر میکنم جهیزیم میمونه خاک میخوره و واقعا تح ...

منم خیلی ظلم کردن بهم جهیزیه امم موند تو انباری. ولی این فکرا رو نکن اگه تازه جدا شدی به خودت فرصت بده زود به فکر ازدواج نباش من تا یه سال خواستگار راه نمیدادم یعنی دلم نمی‌خواست بهشون توضیح بدم که جدا شدم دلیلش چی بود بعد هم نخوان 

همسرم نه خودش نه خانواده اش مشکل نداشتن فقط یه بار دلیل جدایی مو پرسیدن و تموم. واقعا عین دختر مجرد رفتار کردن باهام. ولی یه خواستگار داشتم قبلا تا طلاقمو شنید کلی توهین کرد و رفت بعد اون روحیه ام خیلی خراب شد می‌گفتم کاش سر خودش بیاد تا بفهمه دست خود آدم نیست این چیزا 

افسرده بودم مثل شما حس میکردم زندگیم دیگه نابود شده بعضی خواستگارا هم با شنیدن طلاق یه حرفایی میزدن ...

الان تاپیکاتونو خوندم چقدر مثل منید شما منم دقیقا فکر میکردم تو ازدواج برام ریختن و بدون اشنایی زیاد سریع عقد کردم منم ۲۴ سالمه مثل سن شما موقع جداییتون

منم خیلی ظلم کردن بهم جهیزیه امم موند تو انباری. ولی این فکرا رو نکن اگه تازه جدا شدی به خودت فرصت ب ...

چقدر بیشعورن بعضیا به قول یه نفر اگه قراره بخاطر این موضوع نخوان همون بهتر که برن پشت سرشونم نگاه نکنن کدوم ادمی ازدواج میکنه که جدا شه؟ مگه دست خود ادمه که توهین میکنن یا دور از جون شما مگه جزامی چیزیه که اینجوری رفتار میکنن 

جز همسرتون خاستگار دیگه ایم داشتین که با جداییتون مشکلس نداشته باشه؟