2777
2789
عنوان

وای خدا خودش بهمون رحم کنه 😔😰

382 بازدید | 41 پست

کتابی دارم میخونم که درباره جهنمه و بر اساس قران و احادیث توصیفش کرده مو به تن ادم سیخ میشه 😣

واقعا قراره چیکار کنیم با این همه گناه هی ادم خودشو دلخوش میکنه که بهش فکر نکنه ولی کی میدونه یه دقیقه دیگه هست یا نه..... 

فقط به خودش امید بستم❤

چقدر اعتقاد دارین و به مرگ فک میکنید یا فقط منم که خیلی تو فکرشم و اهمیت میدم؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بقیه کار نداشته باش ، اگه بخوایم مثل اکثریت باشیم که وای به حالمون 

آره واقعا معلوم نیست یه ثانیه دیگه باشیم یا نه 

ولی خب توجهت کن به خود خدا و کارات رو طبق رضای خدا انجام بده ، دیگه خود خدا کمکت میکنه 

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
من مثلا هر روز یه کار کوچیک‌ واسه کسایی که حق ب گردنم دارن انجام میدم،مثلا دو رکعت نماز،ده تا صلوات ...

چه عالی❤

تو این دوروزمونه واقعا با اینهمه حواس پرتی که دنیا داره خیلی سخته که ادم تو خط بمونه انقدر دوست دارم منم بتونم فاصله بگیرم و بیشترتر به خدا نزدیک شم