2777
2789

الان اتفاقی وارد سایت بیمه ام شدم و دنبال ی نسخه از برج ۳ اینا بودم 

اونموقع ک منو برده بود دکتر گف ۵۰۰ هزارتومن خرج دکتر شد 

ولی تو سایت زده ی مبلغ خیلی ناچیز زده 

اگر کسی سر درمیاره براش عکس اون مبلغ رو بفرستم 

داره دروغ میگه یا من دچار سوتفاهم شدم 

من فرهنگی نیستم ولی شاید هزینه کلی رو گفته که با بیمه فرهنگیان یا همون کارت طلایی چ میدونم ای چیا کم تر شده

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بیمه تکمیلی دانا داری بله اینجوریه مثلا من فاکتور برا دندونم ۱۰/۵میلیون داده بودم ۵/۱۰۰رو تایید کرده بود کل هزینه رو نمببده یک مقداری رو تایید می‌کنه برافرهنگیان اینجوریه

. دنبال. مچ گیری. نباش. دنبال. بهونه برا. دلخوری. هستی

دنبالربهونه نیستم 

خیلی داره تکرار می کنه 

مثلا ام ار آیمو گف دومیلیون 

در صورتی ک بعدا فهمیدم ۲۰۰ هزارتومانه بقیشو بیمه میده 

اگه بیمه تکمیلی دانا داری بله اینجوریه مثلا من فاکتور برا دندونم ۱۰/۵میلیون داده بودم ۵/۱۰۰رو تایید ...

آخه ببین فقط سه تا ورق قرص کوچیکه 

و تو سایت زده بود ۵۰ هزارتومن بدون بیمه 

و ویزیت هم ۱۰۰ تومن 

چرا میاد بمن میگه شد ۵۰۰ 

من خیلی اونموقع ینی چن ماه پیش عذاب وجدان گرفتم 

خودت دهنشو ببند،بگو دو میلیون که خیلی خوبه ۲۰ میلیونم بشه آدم باید واسه سلامتیش خرج کنه 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚